Когато Адът се препълни... мъртвите ще бродят из книжарниците!

Играта приключи. „Z-та световна война“ на Макс Брукс спечелиха:

Христофор Начев
Емилия Николова
Гераси Симеонов

Представител на издателство „Изток-Запад” ще се свърже с него с подробности как да получи наградата. Честито!

_________________________________

Всичко започва със слухове за поредната пандемия, идваща от Китай. После случаите на заразени главоломно нарастват и онова, което е изглеждало като раздвижване на криминалния контингент или наченки на революция, не след дълго се оказва нещо далеч по-страховито. Изправени пред едно ужасяващо бъдеще, хората са принудени да приемат логиката на световните правителства и да се сблъскат със събития, които ще подложат на изпитание както здравия разум, така и чувството за реалност…

Бестселърът „Z-та световна война” на Макс Брукс (ИК „Изток-Запад“) е завладяваща и драматична хроника на най-големия конфликт в човешката история: битката срещу възкръсналите мъртви, надигнали се и превзели света след зловеща и необяснима пандемия. С отприщването на апокалипсиса започва мащабна 10-годишна война с ордите зомбита, която засяга всяка точка на планетата, а с разгръщането на конфликта наяве изплуват социалните ни и чисто общочовешки слабости. „Z-та световна война” (ревю!) е мрачна, но гениално написана антиутопия за цивилизационния ни крах, която успява да бъде както страхотно пресъздаден и зрелищен фантастичен епос, така и изключително адекватен сатиричен и аналитичен обзор на човечество като цяло. Вече ви показахме страхотния трейлър на книгата, а предстоящата екранизация с Брад Пит ще гледаме през лятото на 2013 г.

Z-та световна война” е сама по себе си истинско събитие и у нас излиза с великолепно художествено оформление (ефектна двойна корица и над десет оригинални черно бели илюстрации), дело на Петър Станимиров. Сега трима от вас ще имат шанс да спечелят книгата, отговаряйки на въпроса:

Коя легендарна актриса е майка на писателя Макс Брукс?
а) Миа Фароу
б) Джейн Фонда
в) Ан Банкрофт

„Z-та световна война“ на Макс Брукс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Хахахахаа. Толкова съм умен, че не мога да си напиша собственото име правилно.

  2. Не става въпрос за идентифицирането, а за това докъде се стига – човек сам да не може да си напише името.

    ПС Винаги съм подозирал, че „светещите“ ме бозят.

  3. Ох и аз с кой акъл съм се написал Емилия Николова…а и IP-о ми е объркано, ама съм аз де!