Некрофилия му е майката!

Обещаващият проект „World War Z“ на режисьора Марк Форстър и с участието на Брад Пит отдавна не е бил споменаван по нашите дигитални ширини. Вярно, до апокалиптичната му премиера има още бая време, но липсата на какъвто и да е маркетинг ни се струва колкото дразнещо, толкова и тревожно. Силно се надяваме, че екранизацията на изключителния бестселър на Макс Брукс се движи по график и че скоро ще зърнем кадри от мащабната суперпродукция. Дотогава обаче можем да задоволим мозъчния си глад с трейлър на българското издание на книгата, който буквално преди броени минути ни беше предоставен от екипа на ИК „Изток-Запад“:

Е, нетърпението ни официално мина всякакви граници – ако не за филма, то поне за книгата. От издателството обещават, че ще видим жанровия шедьовър на Брукс в самото начало на април, а за художественото оформление е ангажиран любимецът на три поколения Петър Станимиров, който освен невероятно ефектната корица (можете да видите ексклузивен детайл от нея тук) е сътворил и над 10 зловещи илюстрации. Следете и Facebook-страницата на „Z-та световна война“, където ежедневно ще се качват всякакви новини.

Скоро войната започва… в книжарниците, а после и по кината!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Така и не разбрах за какво става дума в тоя филм. Я некой да каже с 2 изречения…
    Сега като гледам това супер яко клипче разбирам, че се води трета световна война. Между хора и зомбита… така ли да го разбирам 😉

  2. Да, сега видях. Е, значи дотогава ще четем Макс Брукс. 🙂 Да се надяваме, че премиерата на книгата – 2-ри април – няма да бъде отложена.

  3. Само да кажа, че трейлърът е жесток! Чакам и книгата и филма!

    Слава богу, че отлагането на филма, не е заради проблеми, а за да му дадат по-добър шанс за успех.