Бар Пали в „Pain and Gain” на Майкъл Бей

от на 2012-03-05
 

Бяхме обещали да напишем нещичко за „Pain and Gain” на Майкъл Бей (освен споменаването му между другото) и какъв по-добър повод от Бар Пали.

Бар Пали

Ех, този Майкъл Бей и неговите манекенки, беее!

Variety съобщават, че представената по-горе Бар Пали и големият Тони Шалуб ще участват в нискобюджетния проект на Майкъл Бей (бюджет от смешните за него 20 милиона долара) „Pain and Gain”, който Бей искаше да режисира от доста време, но чак сега, след подписването на договора му за „Трансформърс 4”, от „Paramount” ще му дадат този шанс. Двамата ще се присъединят към Марк Уолбърг и Дуейн Джонсън „Скалата” (които ще са в главните роли) и към Антъни Маки, Ед Харис и Роб Кордри. За съжаление участието на Джон Туртуро все още не е потвърдено.

Въпреки че сценарият на филма е създаден по действителен случай, за сюжета все още не се знаят много подробности. Все пак едва ли ще сгрешим много, ако допуснем, че нещата няма да се различават чак толкова от истинските събития, за които можете да прочетете в оригиналната статия.

Това, което знаем със сигурност е, че Тони Шалуб ще влезе в ролята на бизнесмен, набелязан за отвличане от банда бодибилдъри, а Бар Пали ще играе абсолютно измислен персонаж – Сабрина Петреску, незаконна имигрантка и бивша кралица на красотата (животно, познато като „мис-ка” у нас), която мечтае да стане следващата Мерилин Монро.

Засега с това се изчерпват всички подробности около проекта, но ще ви държим в течение, ако изскочи нещо ново. Междувременно хвърлете още едно око на Бар.

Бар Пали

Бар Пали

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте