Нови плакати на “Contagion” на Содърбърг

от на 2011-08-10
 

Един от добрите режисьори на последните няколко десетилетия работи отново с екип наистина добри (и много) актьори по “Contagion” – драматичен хорър, който очакваме с нетърпение. Ако сте пропуснали първия трейлър и плаката на филма, които споделихме с вас, сега ви представяме шест звезди върху новите постери на филма, благодарение на Yahoo! Movies.

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

С обещание за тревожно-заразен, екшън сюжет и режисьор като Содърбърг, публиката може да очаква… всичко! Надяваме се точно този създател на филми да успее в опита за добавяне на провокации за разсъждения, и вярваме, че той не се ръководи в работата си само от неизбежните категории за успеха „звезди-екшън-приходи”… А ако между полукълбата на зрителските мозъци протече ток за генериране на мисъл, различна от „много пуканки с голямото нещо за пиене”, може би екипът на филма няма да е хабил нахалост творческия си потенциал… Дано, нали?

Ето и кратък синопсис

“Contagion” проследява светкавичното разпространение на смъртоносен вирус. Световната медицинска общност се надпреварва с разрастването на епидемията в опита да се открие лек и да се овладее паниката, която завладява човечеството по-скоростно от самия вирус. В същото време обикновени хора се борят за своето оцеляване в общество, което се разпада за броени дни пред очите на всички.

Ролите са поверени на Мат Деймън, Кейт Уинслет, Гуинет Полтроу, Марион Котиар, Лорънс Фишбърн, Джуд Лоу, Брайън Кренстън, Джон Хоукс, Елиът Гулд и др. Режисьорският подпис е на Стивън Содърбърг. Червеният надпис на всеки от плакатите индикира премиерната дата – 9 септември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте