Първи трейлър на „Apollo 18”

от на 2011-02-19
 

Apollo 18

Както казахме, когато ви представихме тийзър постера на „Apollo 18” – разказващ за „мистериозната и трагична мисия до нашия естествен спътник, представена чрез намерени от НАСА филмови кадри, в които се вижда каква е истинската причина, от тогава насам, човечеството да не е стъпвало на Луната” – нямахме търпение да видим първия трейлър и ето, че дойде и неговият ред. Като цяло сме доволни, но честно казано очаквахме мааалко повече.

За съжаление, оказа се, че този постeр леко послъгва и очакванията ни са били в доста погрешна посока. Първо, благодарение на странния, големичък и трипръст отпечатък, смятахме, че на Луната вероятно се разкарва някое чудовище, но вместо това виждаме гадни паразити, които заразяват с лудост. Неприятно стечение на обстоятелствата за астронавтите, но за нас си е чудесно – единственото ни оплакване е, че бяхме подлъгани. Но кой знае, все още може да видим големи зверове – знамето не изглеждаше като да е било наядено от малкото face-hugger-че, нито пък следите приличаха на негови. Ако наистина има нещо по-голямо, но го пазят за изненада, ще сме адски доволни.

По-сериозният недостатък на трейлъра е липсата на така наречения „money shot”. Напрежение има, атмосфера (в другия смисъл на думата) има, цялата „found footage” стилистика изглежда много на място, чукчето радва, но къде е онзи кадър, който ни кара да си кажем „Уоу, видя ли това?!”. И все пак, като цяло, доста добър трейлър и определено си върши работата – „Apollo 18” ще се гледа.

http://www.youtube.com/watch?v=0F6DU6gx7-w

Филмът е продуциран от Тимур Бекмамбетов и режисиран от Гонзало Лопес-Гайего

Премиерата е 22 април 2011.

Повече подробности може да прочетете тук.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте