Инди

След като IESB обявиха, че между 2012 и 2017 ще видим всички „Star Wars” филми на 3D, сега Blue Sky Disney твърдят, че другия месец „Lucasfilm” ще пуснат подобно официално съобщение и за Индиана Джоунс филмите. Засега обаче, това са само слухове и няма никаква информация за премиерната дата.

Честно казано въобще не ни дреме какво разправят хейтърите, които сигурно вече се пенят „Само съсипват поредицата”, „Оставете Инди намира!” и т.н. Ние сме заклети фенове – четворката ни хареса въпреки всичко – и ще изгледаме филмите на кино с огромен кеф без да се вълнуваме какъв точно ще е форматът. 3D? 3D. И ако чичко Лукас изкара някой лев покрай това, чудо голямо!

Ако слуховете се потвърдят, очаквайте ни с още информация по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Абе, зависи как са направени. Ако е гнусно 3Д, не мерси! Ако е качествено: супер! Тъй или иначе сигурно ще си платя…

  2. Да се надяваме, че няма да е гнусно!

    Точно сега с 300 бих зяпал Индиана Джоунс на голям екран! 🙂

  3. Не е нужно да си хейтър, за да твърдиш, че "Индиана Джоунс 4" е адски слаб филм. Темата е доста обширна и може да се говори много за четвъртата част, но в крайна сметка всичко е въпрос на лична преценка и предпочитание.

    Единственият плюс, който мога да изтъкна и който никога не бих забравил е факта, че след като изгледах лентата научих нещо полезно, а именно как да остана жив, след като ме удари атомна бомба и как мога да летя с хладилник няколко километра преди да се разбия в земята напълно здрав и читав.

    Трябва да призная обаче, че поредицата има нужда от една последна пета част, която да премахне горчилката останала след последния филм, стига разбира се Лукас и Спилбърг да се постараят много, ама наистина много повече.

  4. А как се вади сърце и се остава жив, или как да лекуваме прострелна рана с вода, или може би, как да намерим-кивот-със-свръхестествени-сили-който-можем-да-използваме-за-оръжие-за-масово-унищожение.

    Тва е Индиана Джоунс, а не документален филм по биология или физика . 🙂

  5. Абсолютно си прав Saxton Hale! Към примерите, които даваш бих прибавил и рицарят от "Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход", който ако не се лъжа бе на около 800- 900 години. Между тези примери и атомната бомба от четвъртата част, обаче, има една доста голяма разлика, а именно че те са в сферата на мистичното, религията и легендите, докато атомната бомба е част от действителността и е в областта на науката. Проблемът идва от факта, че в "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" Лукас и Спилбърг преминават границата между измислицата и доказаните от науката в реалността факти. Честно казано на мен тази смесица не ми допада. Но както вече казах "в крайна сметка всичко е въпрос на лична преценка и предпочитание.".

  6. Макар, че не съм съгласен с теб, ще приема доводите ти защото ми изглеждат логични. Хубаво, че не си от онези дето имат проблеми с извънземните. Мноого важно! Извънземни, аууууу. Страхотен проблем.