М. Найт Шамалан е име, което със сигурност няма нужда от представяне. Роденият в Индия американец може и да има не едно или две ужасни допълнения към филмографията си, но ще остане познат завинаги с изненадващите си обрати. Последните му няколко режисьорски опита разединиха публиката и без съмнение ще чуете десет различни мнения от десет различни човека, които попитате какво мислят за филмите му.

Все пак миналата година той подписа договор с Warner за няколко филма и е време да видим първия резултат. Става дума за психологическия трилър Trap, в който баща и дъщеря посещават концерт на популярна поп дива, но с изненадващ обрат.

Вижте и първата реклама:

Явно Шаямалан е решил да избегне очевидния туист и още в трейлъра виждаме кой е въпросният убиец, за който е организиран целият този капан в заглавието. Все пак се надяваме, че режисьорът ще се придържа към традиционните си изненади и отново ще получим изненадващ и неочакван финал.

Звездата на филма Джош Хартнет, който влиза в ролята на споменатия садистичен убиец, наскоро описа Trap като много странен и изключително мрачен. Както вече споделихме, той и дъщеря му посещават концерт на известната поп певица Лейди Рейвън, но се оказва, че цялото нещо е постановка за разкриването и залавянето му. В ролята на певицата влиза една от дъщерите на Шамалан Салека, която ще представи и нови песни, писани специално за филма.

Trap е режисиран и написан от М. Найт Шамалан (Шесто чувство, Следите, Селото, На парчета). В ролите ще видим Джош Хартнет, Хейли Милис, Марни Макфейл, Ванеса Смайт, Салека Шаямалан, Кристи Уудс и други.

Премиерата е насрочена за 9 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *