От „Fox” представиха нов (псевдо пародиен) трейлър на „The Three Stooges” на братята Фарели, който беше обявен като последен. Силно се надяваме това да се окаже истина, защото направо не се издържа. Честно!

http://www.youtube.com/watch?v=iA6DLxKLkfU

София Вергара президент!

Гледайки тази трагедия от висша степен се зачудихме, дали трейлърът на абсолютния култ „От глупав по-глупав” също е изглеждал толкова зле. С други думи, има ли шанс, въпреки трагичните реклами, „The Three Stooges” да се окаже смешен?

Ако и вие изпитвате любопитство към едно такова сравнение, ще ви спестим търсенето и направо ще ви предложим трейлъра.

Не знаем за вас, но според нас и дума не може да става за сравнение. На трейлъра на „The Three Stooges” (между другото, без никаква връзка искаме да споменем, че руското заглавие на филма е култовото „Три урода”) не пуснахме нито една усмивка, докато тук направо щеше да ни падне главата, толкова широко се бяхме нахилили. За съжаление, това дава отговор на въпроса какви са шансовете филмът да се окаже приятна комедия.

И понеже така и така сме на тема „От глупав по-глупав” (а „The Three Stooges” не прави нищо, за да ни забавлява), ви предлагаме за финал да видите един уникален трейлър, Inception style!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Ебаси великия трейлър, направо гениален. А това извращение с тия тримата е неква разработка на военните за съвременно мъчение. Живота ми да зависи не бих си го причинил.

  2. А-а-а-а-а, Мозъчните донори няма да закачате! Този филм е КУЛТ! – нищо общо няма с тези трима ……….. (всеки да си допълни сам многоточието) – лично и много пристрастно мнение! 🙂

  3. @suicidal
    Аз ще го гледам, за да видя дали наистина ще е толкова болезнено тъп. 🙂

    @DeMiro, Кишо
    Това май съм го казвал някъде тук, но като малък се кълнях в „Мозъчни донори“, беше ми мега любим. Наскоро го гледах обаче, и ми се видя тотална трагедия. Едвам го издържах. 🙁

  4. @Дринов
    човече, умолявам те недей. ще завършиш в Карлуково и ще си мажеш картофи по главата. Това нещо е разработка на комунистите, ще те направи малоумно зомби и ще те използват да да застреляш Цецка Цачева.