Когато последно писахме за Tron: Ares, третата част от емблематичната научно-фантастична поредица сякаш се мъчеше да се осъществи след години подготовка и отново бе възпрепятствана от стачките, които бяха разтърсили Холивуд. Тогава циркулираха само кастинг новини, и не бяхме сигурни дали филмът ще стане реалност, имайки предвид колко пъти е било прекъсвано развитието му.

Сега обаче вече знаем, че Tron: Ares е започнал снимки с режисьора Йоаким Рьонинг (Карибски пирати: Отмъщението на Салазар, Господарката на злото 2) начело на масивната продукция. Disney все още се стреми към премиерната дата 19 декември, 2025, която ни се струва повече от постижима – даже бихме казали, че снимките започват достатъчно рано, така че значимите ефекти в киберпространството на филма да бъдат реализирани. Като потвърждение за развитието на проекта, студиото споделиха първи официален поглед, който загатва за нов, червен дизайн.

Изображението не е достатъчно, за да коментираме твърде много, но поне сме заинтригувани, че филмът се случва. Напомняме, че актьорският състав на Tron: Ares бива воден от Джаред Лето (който според нас е интересен избор) заедно с Еван Питърс (Monster: The Jeffrey Dahmen Story, X-Men: Days of Future Past), Грета Лий (Past Lives) и Джоди Търнър-Смит (After Yang, White Noise).

На този етап не се знае нищо за сюжета, като най-любопитно е дали ще продължи по същата линия, започната в Трон: Заветът. Ще отразим всяка нова информация с интерес.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Лошото е, че са сменили режисьора, но не е фатално може и да се справи 🙂