Случвало се е да се оплакваме, че трейлърите на някои филми са направени от хора, които всъщност нямат много общо с творческата му страна и са просто от маркетинг отдели, които искат да продадат продукт. Затова и изпитваме такова удоволствие, когато всичко около един проект изглежда, сякаш оперира като добре смазана машина – от трейлър, който отлично знае какво рекламира, до звездите, които успяват да промотират филма по неочакван, забавен и запомнящ се начин.

Естествено, говорим за Каскадьорът (The Fall Guy) и Емили Блънт и Райън Гослинг, които така или иначе са ни любимци, но бяха и част от една от най-любимите ни сценки от „Оскарите”. Те представяха клипа, който изказва признанието на Академията към каскадьорските екипи и едновременно промотираха предстоящата си колаборация, която следим от доста време.

Първо припомняме, че историята в Каскадьорът се върти около каскадьора Колт Сийвър, който трябва едновременно да впечатлява бившата си приятелка Джоуди – режисьорка на поредния му филм, но и да издири изчезналата звезда Том Райдър, в чиято роля пък ще видим Арън Тейлър-Джонсън. Но всъщност сюжетът няма да е най-важното на този филм – той очевидно води с каскадите и хумора си, с чара и забавлението.

Вижте новия трейлър сега:

Това е трейлър, който отлично разбира какъв е филмът, който рекламира – бърз, забавен, не особено интелектуален, но пък чаровен и секси. На първо място е химията между звездите му, романса, хумора и разбира се, любовта към киното и каскадите. Каскадьорът знае точно какво представлява, не се опитва да бъде нещо, което не е и смятаме, че именно това ще го направи привлекателен за публиката.

Ето го официалния синопсис – поредната част от пъзела, която показва, че филмът е с напълно ясна визия за себе си:

Той е каскадьор и като всеки друг човек от екипа по каскадите, катастрофира, пада от най-големите височини, взривяван е, застрелван, запалван и хвърлян през прозорците само и единствено в името на нашето забавление. Сега, малко след инцидент, който почти прекъсва кариерата му, този герой от работническата класа трябва да издири изчезнала филмова звезда, да разплете конспирация и да се опита да спечели обратно любовта на живота си, докато си върши и работата. Какво би могло да не се обърка?

А каква по-добра реклама може да има за филм, който е направен от каскадьори, заради любовта им към каскадите, от подобряване на рекорд на Гинес за каскада? Логан Холадей, дубльорът на Райън Гослинг за каскадно каране, постига нов рекорд в преобръщането на автомобил за филм:

Каскадьорът (The Fall Guy) е режисиран от Дейвид Лийч (John Wick, Bullet Train) по сценарий на Дрю Пиърс (Hobbs & Shaw). В главните роли са Райън Гослинг, Емили Блънт, Арън Тейлър-Джонсън, Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Жу.

Филмът ще бъде в кината в България на 26 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *