Остават броени дни до завръщането на един от най-кървавите, най-бруталните и най-забавните сериали, които сме гледали в последните години – „The Boys”. Първият тийзър за третия сезон на популярния сериал излезе преди цели два месеца, но сега, когато ни делят две седмици от премиерата, получаваме и пълен трейлър, който вече разкрива малко повече от сюжета на сезона.

Имайки предвид, че е трети сезон на истински успешен сериал за супергерои (макар и с „twist”), се съмняваме много хора да не знаят въобще каква е историята. „Момчетата“ на Били Бучър все пак вече от 3 години се борят с това да разобличат героите от „Седморката“ и да покажат на хората, че те не са героите, за които се представят. Трети сезон започва около година след събитията от втори и трябва да продължи всички сюжетни линии, като на преден план в трейлъра е най-вече Хоумлендър, който се опитва да реабилитира имиджа си след като беше публично увлечен в авантюра с нацистката Стормфронт, която намери пламенната си гибел в края на сезона. Непробиваемата усмивка на Хоумлендър обаче започва да се пропуква и той все повече губи железния контрол над фасадата, която представя пред света.

Вижте трейлъра сега:

Трейлърът ни показва някои много интересни елементи, които ще поддържат интереса ни в сериала, защото все пак каквото и да си говорим, забавните кървища в един момент се изтъркват. Тук обаче виждаме интересна тематична прогресия – Бучър е кротувал цяла година, но когато му се отдава възможност да придобие суперсили за един ден, сякаш я взима веднага. В това време Хюи се примирява с мисълта, че няма да може да победи супергероите по легални начини, както му се е искало и се завръща към методите на Бучър, но Майчиното мляко припомня, че те се борят именно срещу това който и да е да има такива способности. Този конфликт на идеология срещу метод не е нов за сериала, но е една от най-любопитните части в отношенията между героите, а още по-интересно става, защото не просто Ани Старлайт, но вече и Кралица Мейв отявлено работят за съпротивата, значи разликата между „добри“ и „лоши“ още повече започва да се размива.

bbh220220517 bb1h220220517

The Boys” е създаден от Ерик Крипки, който продължава като шоурънър, а Еван Голдбърг и Сет Роугън са изпълнителни продуценти. В главните роли са Карл Ърбан, Джак Куейд, Антъни Стар, Лаз Алонзо, Карен Фукухара, Чейс Крауфорд, Доминик МакЕлигот, Томер Капон, Ерин Мориарти, Дженсън Акълс и Джанкарло Еспозито.

Трети сезон започва с три епизода на 3 юни, след което ще продължава с нов епизод всеки петък в платформата Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *