От известно време знаем, че Ари Астър, един от режисьорите, които следим най-отдадено, планира следващия му филм да бъде нетипичен уестърн, отново с Хоакин Финикс, след като двамата работиха заедно по Beau is Afraid. Предишната им колаборация може да не се понрави много на голяма част от публиката, но Астър винаги е бил режисьор, който има точно специфична визия, за която е ясно, че се харесва само на определени хора и то не винаги. И дори и да не се влюбваме еднакво във всяко едно от начинанията му, със сигурност се интересуваме и следим всяка негова работа.

Сега с радост споделяме, че снимките на новия му филм Eddington вече са започнали в Ню Мексико, а Хоакин Финикс не е единственият страхотен актьор, който ще вземе участие в проекта. Освен него вече са потвърдени Ема Стоун, само дни след като спечели втория си „Оскар“, Педро Паскал и Остин Бътлър – страхотни актьори, любимци на публиката, всеки с доста разпознаваем собствен стил. Четиримата са не просто чудесни сами по себе си, но заедно ще формират любопитен ансамбъл, който без съмнение ще бъде доста специфичен тонално – все пак сме гледали предишните филми на Астър.

За момента не се знаят много подробности за сюжета на Eddington, но това, което е обявено, е че става дума за двойка (Финикс и Стоун, по всяка вероятност), които са на дълъг път с кола от Лос Анджелис. В един момент те решават да спрат да починат и да презаредят в малкото градче Едингтън в Ню Мексико, където в началото са посрещнати радушно от местните, но нещата бързо взимат кошмарен завой, когато настъпва нощта. Филмът обаче не е представян като типичен хорър, т.е. Астър не се завръща към корените си, установени с Наследствено, а по-скоро проектът ще бъде смесица от ревизионистки уестърн, хорър и комедия. С други думи, представяме си нещо уникално, омешано и трудно обяснимо, точно в стил Астър и по-близо до Beau is Afraid.

Eddington е написан и режисиран от Ари Астър, а оператор е всеизвестният Дариус Конджи. В главните роли са Хоакин Финикс, Ема Стоун, Педро Паскал, Остин Бътлър, Люк Граймс, Клифтън Колинс Дж., Майкъл Уорд и Деирдре О’Конъл.

Със сигурност ще следим за новини около проекта с интерес и особено ще се оглеждаме за премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *