От много време не сме споделяли нищо в рубриката ни WTF трейлър на седмицата, но е време това да се промени. Кой би предположил, че от един ден великата ему война от 1932 година ще вдъхнови нискобюджетен и абсурден филм, в който хора и птици ще се изправят едни срещу други.

Ако първата ви асоциация при подобно описание е Birdemic, то не сте много далеч от истината. Става дума за The Emu War на триото Лиса Финбърг, Джей Морисей и Джон Кембъл. Сценарият пък от друга страна е дело на цели шест човека (тримата вече споменати са и сценаристи), което е дори още по-абсурдно от самата идея за подобна продукция.

Вижте за какво става дума:

Очевидно е, че The Emu War не се взима насериозно, но това не пречи човек да клати глава в потрес от специалните ефекти и актьорската игра, наблюдавани в тези кратки деветдесет секунди. Дори няма да задълбаваме в коментари. Ще оставим това на вас.

The Emu War е режисиран от Лиса Финбърг, Джей Морисей и Джон Кембъл, които са и сценаристи с Джонатан Шустър, Дейн Симпсън и Урви Маджумдал. Някои от тях дори и участват в този… филм.

Премиерна дата все още няма, но сме сигурни, че всички тръпнете в очакване да видите ему как върти картечница и избива австралийски войници.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Ако оставим абсурдният „филм“ настрана,истинската история е не по-малко шантава.През 1932 фермерите в западна Австралия пропищели от мигриращите ему,които чупели оградите и стъпквали/изяждали реколтите.Правителството изпраща трима военни с картечници и 10 000 патрона.Два месеца по-късно резултатите са смехотворни и в пресата се публикуват подигравки,че „във войната с ему,медали заслужават птиците“ 🙂 🙂