Има много причини да не харесваме и да гледаме с тотално недоверие към подготвяната от Роб Коен екранизация на романа на Джеймс Патерсън „I, Alex Cross” (филмът ще се казва просто „Alex Cross”) – за повечето от тях можете да прочетете в предишната ни новина по темата – но най-големият трън в очите ни се нарича Тайлър Пери. Той ще изпълнява главната роля на детектив Алекс Крос (роля, която в „Целуни момичетата” и „Завръщането на паяка” се изпълнява от големия Морган Фрийман), което трябва да е или най-голямото кастинг недоразумение в историята или някакъв абсолютно гениален ход. Но гледайки снимки от филма, които можете да видите по-долу (благодарение на Kinopoisk), не виждаме как може да е второто – човекът просто изглежда нелепо.

Не всичко, свързано с проекта обаче, е с отрицателен знак. Миналия път споделихме, че смятаме, че Матю Фокс („Lost”), който е главният злодей във филма, може да предложи нещо наистина интересно, а сега (по причини, които ще видите след секунда) не само сме убедени в правотата си, но и получаваме заявка за нещо още по-добро. Вижте!

Тайлър Пери

Тайлър Пери

Матю Фокс

Матю Фокс

Матю Фокс

Едуард Бърнс

Едуард Бърнс

Едуард Бърнс

WTF? „Докторчето” направо се е престарал. Но любимата ни снимка не е тази с мускулите, а там където държи пистолет пред автомобила с кървавата глава. Няма такава психопатска физиономия. Евала му правим на момчето.

Останалите снимки няма какво да ги коментираме. Пери, както казахме, е смехотворен – не можем да спрем да си мислим, че Идрис Елба щеше да е доста по-удачен избор за Крос – а пък Едуард Бърнс, който е в ролята на партньора на Крос, си изглежда както навсякъде. Всъщност тези снимки може да са от който и да е от неговите филми от последните 10 години.  Какво стана с този човек, имаше толкова обещаващо бъдеще?

Aлeкc Кpoc гpaди блecтящa кapиepa нa пcихoлoг в пoлицeйcкoтo упpaвлeниe нa Baшингтoн, кoгaтo нeизвecтeн убиeц зacтpeлвa cъпpугaтa му Мapия пpeд oчитe му. Кpoc ce изпpaвя пpeд oгpoмнoтo пpeдизвикaтeлcтвo caм дa oтглeждa тpитe cи дeцa. Гoдини пo-къcнo тoй вeчe e нaпуcнaл peдицитe нa ФБР и e пoднoвил чacтнaтa cи пpaктикa, oпитвaйки ce дa зaгъpби мъчитeлнитe cпoмeни. Бившият му пapтньop, Джoн Caмпcън, гo мoли дa ce въpнe и дa пoмoгнe за зaлaвянeтo нa жecтoк cepиeн изнacилвaч. Зa дa cпpaт нacилникa, двaмaтa пpиятeли ce нуждaят oт пoкaзaниятa нa пocтpaдaлитe жeни, нo жepтвитe oткaзвaт дa cъдeйcтвaт зa зaлaвянeтo му. C нaпpeдвaнe нa cлучaя Кpoc и Caмпcън oткpивaт вpъзкa мeжду cмъpттa нa Мapия и cepиятa изнacилвaния. Дaли бpутaлният убиeц щe бъдe зacтигнaт oт възмeздиe или Кpoc щe ce oкaжe пopeднaтa му жepтвa?

Режисьор на „Alex Cross” е Роб Коен („Стелт” и „Мумията: Гробницата на Императора Дракон”), а в ролите са Тайлър Пери, Матю Фокс, Едуард Бърнс, Рейчъл Никълс, Жан Рено и др.

Премиерата е 26 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *