Люк Еванс

Доста добре понахранихме Люк Еванс след като разбрахме, че именно той ще е изпълнител на главната роля в предстоящия „Dracula Untold” (проектът дълго време беше известен под името „Dracula Year Zero”) на Гари Шор, затова този път ще си спестим „похвалите”, а директно ще преминем към същността на новината.

Universal представиха два официални постера на „Dracula Untold”, който – както може да се съди от заглавието – трябва да разкаже историята на Дракула, такава, каквато не сме я чували до момента. Филмът ще проследи как Влад III Дракула, носещ прозвището „Цепеш”, се превръща в съвременната легенда, която познаваме от „безсмъртния” (pun intended) роман на Брам Стоукър. Или както самият Еванс споменава в едно интервю, което може да видите по-долу, във филма става дума за „пътя, през който един човек се трансформира във вампир”.

За да разберем каква е причината за тази трансформация на образа и как точно се случва тя, ще трябва да изчакаме миниум трейлъра (който, между другото, очакваме да се появи много скоро), но засега единственото, с което разполагаме, са постери, затова няма да спекулираме излишно.

плакат

плакат

Харесва ни как изглеждат доспехите (бронята) на Дракула, макар и да са далеч от тези в  абсолютната класика на Копола. Прилепите обаче не ни радват – макар те винаги да са били свързвани с вампирската част от историята на Дракула, първата ни асоциация категорично е „Батман”.

Ето и споменатото интервю.

Режисьор на „Dracula Untold” е Гари Шор, а освен Люк Еванс, в ролите ще видим Сара Гедон, Доминик Купър, Саманта Баркс, Уилям Хюстън, Фердинанд Кингсли и др.

Премиерата е 17 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments