Ако е възможна някаква рокада в Lucasfilm – така, че да бъде задържано зрителското внимание, то тя непременно ще бъде организирана. В случая става дума за предстоящата поредица от нови (!) филми, към които се стремят ненаситните Disney. И при все, че част от нашия екип сме точно обратното на почитатели на шефката Катлийн Кенеди, все още таим известни симпатии към Джон Фавро, който ще бъде режисьор на накоро обявения нов, пълнометражен филм The Mandalorian and Grogu.

Признаваме, че не разбираме какво точно предизвика маниакалната, всеобща възхита от приключенията на зеления мъник и сдържания войн-наемник, но те ще продължат заедно на големия екран. Фавро ще бъде и продуцент на The Mandalorian and Grogu, чиито снимки стартират след няколко месеца. Той споделя:

Много съм  развълнуван от шанса да работи по този филм в богатия свят, създаден от Джордж Лукас.

Новината провокира вълнения в средите на онези киномани, които все още са фенове на междузвездните авантюри от „новото време“ – означава ли това, че няма да има повече серии на тв-поредицата The Mandalorian, може ли да се очаква „преход“ и на други телевизионни сюжети към големия киноекран, като се има предвид, че и Дейв Филони замисля пълнометражен филм, който да обвърже сюжетни нишки от The Mandalorian, Ahsoka и Boba Fett. В контекста на тези новини е много вероятно „графикът“ на Disney да се пренареди в този възможен вид:

22 май 2026 – Disney – Untitled STAR WARS – вероятно филм The Mandalorian and Grogu
18 декември 2026 – Disney – Untitled STAR WARS – подготвян филм на Шармийн Обейд-Чиной с участието на Дейзи Ридли
17 декември 2027 – Disney – Untitled STAR WARS – подготвян филм на Дейв Филони

Разбира се, ще очакваме промени и ъпдейти!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Последният сезон беше малко drag, както и този spin off за Боба Фет. На фона на купищата fan edits на сериала, които го превръщат в пълнометражни филми, мисля че това е готин подход. Няма пълнеж, историята е по-стегната и всички качества на историята са запазени.

  2. Такъв потенциал има този филм, че направо ще зашемети The Marvels! Ха-ха! След като сезон 3 на Мандалорецът беше пълен провал решиха, че вместо сезон 4 ще направят филм?! Направо ще избие рибата по „приходи“ в боксофиса! Този филм ще е един големите провали на годината, в която ще се появи!

  3. Няма нужда някой да има кристална топка, господине, за да предвиди, че този филм ще бъде голям провал! В последните две години Дисни/Марвел/Стар Уорс имат само провали, заради политиката, която води „мишката“! Трети сезон на Мандалорецът беше голям провал и отбеляза много голям отлив на зрители, но видиш ли при филма същите зрители ще дадат допълни пари, за да го гледат на кино?! Ха-ха! Това е все едно да вярваш, че Ехо на Марвел не е провал, или че Снежанка на Дисни няма да бъде провал! Това са предизвестени провали! Въпросът е само колко големи провали ще бъдат?! Но ако си фенче на Дисни и вярваш на тяхната пропаганда или си част от нея, тогава няма надежда за такива като за теб!

  4. Лично аз съм отявлен противник на подхода и цялостната политика на House of Mouse относно всичките им франчайзи,но…
    Но въпреки това съм на мнение,че трябва да продължават, с надеждата (кръстя се;чукам на дърво;плюя през рамо;кръстосвам пръсти и палци стискам…) че все в някакъв момент Д(р)исни ще направят „грешката“ да поверят филм на някой като Гарет Едуардс и ще получим нещо гледаемо 😉