Трейлър на “The Adjustment Bureau”

Благодарение на Yahoo вече можем да видим първия официален трейлър на фантастичния трилър с участието на Мат Деймън и Емили Блънт “The Adjustment Bureau”.

Въпреки че сме огромни почитатели на Блънт и освен това определено харесваме Мат Деймън, смятаме, че единственото име, което е необходимо за промотиране на този филм е името на изключителния и ненадминат Филип К. Дик. Вярно е, че някои от филмите по негови произведения не са съвсем читави (да не кажем, че са доста зле), като „Next” или “Заплащането”, но от друга страна „Блейдрънър”, „Зов за завръщане”, „Специален доклад”, че дори и „Камера помътняла” са сред класиките, не само във фантастичния жанр, но и в киното като цяло.

“The Adjustment Bureau” е свободна екранизация на краткия разказ на Дик, озаглавен „Adjustment Team“ и разказва историята на Дейвид Норис (Деймън), харизматичен член на американския конгрес, пред който се открива блестяща кариера в политиката. Но когато среща балерината Елиз Стелас (Блънт), той се влюбва в нея. Скоро Дейвид се сблъсква със загадъчните агенти на съдбата, наречени „Бюро по настройките”, които нагласят хората по предначертан план, подобно на фигури на шахматна дъска. А връзката на Дейвид с Елиз пречи на плановете им… Изборът не е никак лесен: Дейвид трябва да се откаже от любовта си или ще рискува живота и на двамата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *