Оказа се, че е нужно повече време от очакваното, за да се организира и реализира вторият сезон от замислената антология FeudFeud: Capote Vs. The Swans. Преди 5-6 години видяхме как Джесика Ланг и Сюзан Сарандън се превърнаха в непримиримите Джоан Крауфорд и Бети Дейвис, а сега под опитното ръководство на уникалния Райън Мърфи цяло съзвездие от актьори ще пресъздаде токсичните отношения между американския писател Труман Капоти и „лебедите“ във висшето общество на Ню Йорк в средата на миналия век във.

Ролята на Капоти е поверена на Том Холандер, а около него се събира елита на високопоставените съпруги, в лицето на впечатляващите дами Наоми Уотс, Даян Лейн, Калиста Флокхарт, Клои Севини, Моли Рингуолд и Деми Мур.

Ето как изглежда стилният тийзър трейлър на Feud: Capote Vs. The Swans.

С особено нетърпение очакваме новото потапяне на Райън Мърфи в историята на големите личности в САЩ и техните отношения. Доказаното му майсторство при изпипването на детайлите и умението, с което пресъздава епохи, ни радват неимоверно и ще следим за новини около Feud: Capote Vs. The Swans. Ето какво гласи официалният синопсис:

Прочутият писател Труман Капоти влиза в кръга на най-влиятелните и богати, бляскави жени, които определят т.нар. „висше общество“ в близкото минало на Ню Йорк. Той ги нарича „лебедите“, част от тях са Барбра „Бейб“ Пейли, Слим Кийт, Си Зет Гест, Лий Радзиуил. Очарован и омагьосан от тези дами, Капоти се вписва в живота им – сприятеляват се, става техен довереник и всички те служат за вдъхновение на неговите сюжети. Той ги предава, разбира се, като описва романизирана, завоалирана версия на техните животи и включва споделените с него тайни. Когато откъс от планирания от Капоти магнум-опус Сбъднати молитви (Answered Prayers) се появява публикуван в Esquire, това слага край на връзката му с „лебедите“, той е изключен от висшето общество и започва постепенното му саморазрушение, от което той не успява да се възстанови…

FX обещават премиерата на първите два епизода на Feud: Capote Vs. The Swans да бъде на 31 януари 2024 година, а всеки следващ ден след излизането на епизодите от поредицата, те ще могат да бъдат открити и в Hulu.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *