Част от екипа ни с нетърпение брои малкото оставащи дни до момента, в който ще гледаме един от най-очакваните ни филми за тази година – Клети създания на Йоргос Лантимос. Междувременно обаче научаваме за нов проект с Ема Стоун в главната роля, който изглежда също толкова откачен, но по тотално различен начин и със сигурност имаме голям интерес към него.

Много сме впечатлени от Ема Стоун през последните години и нейната постоянна отдаденост да работи с интересни творци по доста нестандартни проекти. Новото ѝ занимание е в колаборация с Нейтън Фийлдър и Бени Сафди – и двамата чудесни, и двамата с естетики, които са далеч от мейнстрийма.

Общият проект на тримата се нарича The Curse и е продукция между телевизията Showtime и страхотните А24. Историята разказва за млада женена двойка, които току що са получили шанс да водят шоу за домашни реновации, каквито в Щатите има десетки. Междувременно двамата съпрузи правят опити за дете, а над града в Ню Мексико, в който живеят, може би тегне мистериозно проклятие.

Предлагаме ви да видите първите тийзъри, а по-долу и промоционални кадри от The Curse, които обаче реално не показват нищо, а само ни намекват за възможностите, които се крият под повърхността на обявения за „прекрачващ жанровете“ сериал.

Нямаме търпение да видим героят на Бени Сафди като продуцента на шоуто, защото визията му в тези първи кадри е просто скандална. Ема Стоун и Нейтън Фийлдър не ни е трудно да си ги представим като двойка, които със зъби и нокти се опитват да се придържат към нормалността си, но нещо все им пречи. Възможността за прекрачване на жанровете и загатнатия от тези кадри сюрреализъм са ни изключително любопитни и определено ще дадем шанс на сериала, когато започне, най-малкото, за да разберем за какво точно иде реч.

The Curse е създаден и написан от Нейтън Фийлдър (The Rehearsal) и Бени Сафди (Good Time). В главните роли са Ема Стоун, Нейтън Фийлдър, Бени Сафди, Баркад Абди, Корбин Бернсен и Констанс Шулман.

Първите три епизода от сериала ще бъдат показани на кинофестивала  в Ню Йорк на 12 октомври. Официалната премиера е на 10 ноември в платформата Paramount+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *