Започнахме тази година с обявлението за предстоящ филм на Никълъс КейджDream Scenario, който беше завършен и даже дебютира на фестивала в Торонто, където получи доста ентусиазирани ревюта. Сега вече имаме и трейлър, който ни развълнува още повече, макар че нямахме особена нужда, а в добавка се включват и любимците ни от А24, които ще изкарат филма за широката публика преди края на годината.

Първо ще припомним, че Dream Scenario е комедия, която разказва за обикновен застаряващ университетски преподавател, който изведнъж започва да се появява в сънищата на милиони. В началото всичко е игри и закачки, някаква любопитна странност, новото „вайръл“ нещо, но сънищата се превръщат в кошмари и някогашните ентусиазирани фенове на героя изведнъж се превръщат в бясна тълпа, която иска да го накаже.

Вижте трейлъра сега:

Изглежда ни интересно, чаровно и ексцентрично и просто нямаме търпение да видим Кейдж в тази роля, особено заради възхитителните отзиви, които са избрани за трейлъра. Любопитно ни е и доколко Dream Scenario ще бъде метафора за славата, особено пък за тази от интернет, която превръща обикновени хора в звезди, но после очаква от тях изведнъж да знаят как да бъдат публични личности. Като цяло нямаме нищо против и филмът да е просто чаровна комедия с любопитна идея и (както вече се вижда от трейлъра) доста оригинални идеи кадри и сцени. Смятаме обаче, че ако покрай странностите има и какво да каже, ще бъде още по-стойностно.

Ето го официалният синопсис:

Животът на нещастния семеен мъж Пол изведнъж се обръща, когато милиони непознати започват да го виждат в сънищата си. Но когато нощните му появи се обръщат към кошмарното, Пол е принуден да си проправи път през славата в тази нова, плашещо смешна комедия от сценарист-режисьора Кристофър Боргли и продуцента Ари Астър.

Dream Scenario е написан и режисиран от Кристофър Боргли (Sick of Myself). В главните роли са Никълъс Кейдж, Тим Медоус, Майкъл Сера, Джулиан Никълсън, Дилан Гелула и Дилан Бейкър.

Премиерата е насрочена за 10 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *