Proto-Goblin - Спайдър-мен

Снимките на новия „Спайдър-мен” трябва да започнат този месец, а Марк Уеб все още не е приключил окончателно с кастинга. До момента имената, които знаем със сигурност са: Андрю Графийлд, като Спайдър-мен, Рис Ифанс като главния злодей The Lizzard/доктор Конърс, Ема Стоун и Денис Лиъри като Гуен Стейси и баща ѝ, както и Мартин Шийн и Сали Фийлд като чичо Бен и супер досадната леля Мей.

Сега от HeatVision съобщават за четири нови попълнения – кои вълнуващи, кои не.

Кемпбъл Скот („Приятелят Гал”, „Дяволът в Емили Роуз”) и Джулиан Никълсън („Kinsey”, „Little Black Book”) ще изпълнят ролите на майката и бащата на Питър – Ричард и Мери Паркър. По принцип за Джулиан Никълсън нямаме някакво специално мнение и общо взето нямаме какво да кажем за нейната роля. Човекът, който ни вълнува тук е Кемпбъл Скот. Доста го харесваме и определено съжаляваме, че той ще изпълни точно ролята на Ричард Паркър. Първо защото, познавайки историята на Спайдър-мен, ни е ясно, че колкото и промени да прави Уеб по нея, екранното му присъствие ще бъде в рамките на десетина минутки, макс! И второ, смятаме, че той далеч по-добре би се справил с ролята на някой злодей или на герой, който по-късно се превръща в такъв.

Ирфан Кан

Другите две имена, които се споменават са тези на Ирфан Кан („Беднякът милионер”, „The Darjeeling Limited”) и Ани Парис („Rubicon”, „Национално съкровище”). Според „HeatVision” Кан ще се превъплъти в новия злодей на филма – не е голяма изненада, предвид излъчването му – чието име ще е Van Atter. Проблемът е в това, че никой не е чувал за този злодей. Най-близкият по звучене образ от комиксите е Nels Van Adder, известен още като The Proto-Goblin. Той е служител в корпорацията на Озборн и Норман го използва, за да изпробва непълния серум, който по-късно ще го превърне в добре познатия ни Зелен гоблин. Така Adder става Proto-Goblin – червено демонично същество с „огромни челюсти, нокти, светещи зелени очи и почти непробиваема кожа”. Proto-Goblin е един от доста малко известните образи в „Спайдърмен” и ако наистина той се окаже този Van Atter, ще ни бъде интересно да видим какъв ще е крайният резултат.

Четвъртото ново попълнение, Ани Парис, ще играе жената на Van Atter, за която пък хептен нищо не се знае.
Премиерата на 3D „reboot”-а на Марк Уеб се очаква по кината на 3 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Аз съм против всичко което има в името си думата Goblin!!! Айде стига вече.