„Mortal Kombat: Legacy” – последен епизод

След двумесечно чакане – по думите на режисьора, за да се изпипат специалните ефекти – последният, девети епизод от мини уеб сериала „Mortal Kombat: Legacy” е вече факт.

Действието на филмчето се развива преди втори епизод, в който ставаме свидетели на „раждането” на Кейно, и представя историята на Сайракс и Сектор. които са превърнати в смъртоносни киборги.

Дали си заслужаваше чакането, вижте сами!

http://www.youtube.com/watch?v=-OwDyWfjb48

Като самостоятелен епизод не е най-разочароващият, но като за последен от серията можеше да се постараят повече. Не сме очаквали някакъв край – беше очевидно, че ще се гони и втори сезон – но трябваше да предложат поне някакъв свързващ момент или пък да загатнат нещо за предстоящия турнир.

Ако от „Warner Bros.” се навият, вторият сезон ще е свързан с десетия „Mortal Kombat” турнир, такъв какъвто е представен в оригиналната игра, но с различен изход от показания във филма. Освен това, слуховете са, че и Горо може да има поява, като идеята е да бъде представен реалистично, подобно на всички останали герои до момента.

Честно казано, ние не сме съвсем сигурни, че искаме да гледаме още от същото. Виж, ако филмчетата са битки от самия турнир, ще е друго нещо.

Ако сте пропуснали, вижте и предишните епизоди от серията!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *