В началото на годината споделихме, че Илай Рот е започнал работа по пълнометражна версия на своя трейлър от двойното хорър забавление на Куентин Тарантино и Робърт Родригес Grindhouse от 2007 година. Може и да са минали 16 години, но Thanksgiving вече е факт и тези дни се появи първия тийзър.

Припомняме ви, че Grindhouse се състоеше от филмите Death Proof и Planet Terror, които бяха разделени от реклами на несъществуващи (по това време) заглавия на сходни Б-траш хоръри. Много от зрителите се забавляваха повече на тези кратки сегменти и съвсем закономерно някои от тях се превърнаха в реалност. Първи беше Мачетес Дани Трехо, а след това го последва и Hobo with a Shotgun с Рутгер Хауър в титулярната роля. Thanksgiving ще е третият, присъединил се към колекцията.

Вижте и първия тийзър:

Изключително позитивни първи секунди, последвани от водопад от трупове (и кръв). От тази кадри се вижда, че Илай Рот е загърбил естетиката на Grindhouse, но това едва ли е кой знае каква изненада. Някои сцени от фалшивия трейлър обаче изглежда ще получат своя шанс в пълнометражната версия, като момичето на трамплина.

Ето какво може да очаквате от този слашър:

Трагедия сполетява малкото градче Плимут в щата Масачузец след като нещата се объркват по време на размирици, свързани с поредния черен петък. Малко след това жителите започват да умират мистериозно от ръката на убиец, облечен като първите колонизатори от 17 век, започнали традицията по Деня на благодарността.

Thanksgiving е режисиран от Илай Рот, който е и сценарист заедно с Джеф Рендел. В ролите ще видим Патрик Демпси, Адисън Рей, Ялен Томас Брукс, Мило Манхайм, Нел Верлак, Джина Гершон и други.

Филмът се очаква да дебютира по кината през ноември месец тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *