След като миналия месец ни подразниха с една снимка на своя основен протагонист, сега Legendary Entertainment показаха малко повече от героите и злодеите в римейка на култовата класика на Troma The Toxic Avenger. Филмът вече направи своята премиера по време на фестивала Fantastic Fest в Щатите, а първите ревюта са повече от положителни.

Припомняме ви, че първият от старата тетралогия филми се появява през далечната 1984 година и е режисиран от Лойд Кауфман. Днес The Toxic Avenger има култов статус сред феновете, а идеята за римейк циркулира малко след излизането на четвъртото допълнение към поредицата. Той най-после е факт, а много скоро ще можем да се насладим и на финалния продукт. Разбира се, преди това се надяваме да видим и пълна реклама. Дотогава хвърлете едно око на новите снимки, които ни показват героите и злодеите на филма:

Най-впечатляващата снимка от горните със сигурност е тази на Илайджа Ууд, чийто образ няма как да не ви напомни нещо много познато. Неговият злодей Фритз Гарбингър, по думите на създателите на филма, е смесица между The Rocky Horror Picture Show и Пингвина на Дани Де Вито. Последното е повече от очевидно.

Ето какво ни очаква в този нов прочит на култовата класика:

Питър Динклидж е потиснатият чистач Уинстън Гууз, който, след като пада във варел с токсични отпадъци, се превръща в не кой да е, а именно Токсичният отмъстител. Тази нова версия е затънала до шия в теми, свързани с околната среда, а Уинстън ще се изправи срещу алчни и корупционни зли сили в опити да спаси сина, приятелите и общността си.

Историята ще е независима от своя първоизточник, но духът ѝ ще остане свързан с оригинала. Феновете на Troma ще останат доволни да научат, че компромиси с качеството няма да има и The Toxic Avenger ще бъде с R рейтинг заради насилие и кръв, както повеляват добрите стари традиции.

The Toxic Avenger е режисиран и написан от Мейкън Блеър (I Don’t Feel at Home in This World Anymore). В ролите ще видим Питър Динклидж, Илайджа Ууд, Кевин Бейкън, Джейкъб Трембли, Тейлър Пейдж и Джулия Дейвис.

Премиерната дата все още не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *