Шая Лебоф

Забавянето на някои вести им върши добра услуга – вместо да попаднат сред „горещите новини”, те си поемат статута на „информация”, каквато е тяхната същност. Ето конкретните примери:

1) Шая Лебоф се присъединява към екипа на проекта „Spy’s Kid” (не става дума за поредицата на Робърт Родригес!) и според THR ще си партнира с Робърт де Ниро. Историята е по статия от 2011 година в The Oregonian, която разказва за арест на студента Нейтън Никълсън по обвинение за предаване на информация към Русия. Къде е уловката? Това е синът на Джон Никълсън, шпионин от ЦРУ, който през 1997 година е осъден на 23 години затвор по… същото обвинение: предоставяне на секретни снимки и информация. Всъщност присъдата на сина е само 5 години условно, защото той се споразумява да издаде информация за татко си – човекът, предложил му „изкушението” на шпионската игра!

Проектът определено звучи интригуващо, но все още няма готов сценарий, който трябва да бъде одобрен от чичо Боб и Шая – и тогава да се потвърди окончателно участието им. Ако това се случи – очакваният режисьор е Ди Джей Карузо.

И 2) Шая Лебоф се присъединява към екипа на „Fury”, военна драма за смела американска мисия в края на Втората световна война, която включва един танк и неговия екипаж, с участието на Брад Пит и под режисурата на Дейвид Ейър. Снимките трябва да започнат през септември, а готовият филм се очаква през ноември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *