Преди месец успяхме да видим първи тийзър, както и поредица от снимки от последния сериал на Майк Фланаган за Netflix The Fall of the House of Usher. След още месец ще можем да се насладим и на всички осем серии в платформата на стрийминг гиганта. Преди това обаче е хубаво да се подготвим за предстоящото падение на рода Ъшър с един доста продължителен трейлър.

Припомням ви, че The Fall of the House of Usher е петият проект, който Майк Фланаган разработва за Netflix. Преди това получихме чудесните The Haunting of Hill House и Midnight Mass, както и доста по-слабите The Haunting of Bly Manor и Midnight Club. Силно се надяваме този лимитиран сериал да попадне в първата категория.

Вижте и официалния трейлър:

В традицията на много от рекламите в днешно време, и тази показва огромно количество неща, които могат да развалят изненадата от гледането. Все пак виждаме доста интересни кадри и съответно интересът ни е събуден. Не е ясно колко от произведенията на Едгар Алан По са включени в адаптацията, но се надяваме сценарият да е успял по интелигентен и хитър начин да ги вплете в един цялостен сюжет. В същото време би било хубаво ако тези произведения са все така разпознаваеми.

Ето и официалното описание на сюжета:

В тези осем епизода по произведенията на Едгар Алан По безмилостните Родерик и Маделин Ъшър са изградили имерия от богатство, привилегии и сила в лицето на компанията им Фортунато Фармасютикълс. Стари тайни започват да излизат наяве когато наследниците на династията Ъшър намират смъртта си от ръцете на тайнствена жена от младостта им.

Режисурата на The Fall of the House of User ще бъде споделена между Майк Фланаган и Майкъл Фимогнари, като всеки ще режисира по четири епизода. В ролите ще видим Карла Гуджино, Марк Хамил, Кейт Сийгъл, Брус Гринууд, Мери Макдонъл, Карл Лъмбли, Майкъл Труко, Хенри Томъс, Ти Ниа Милър, Саманта Слоян, Анабет Гиш и много други.

Премиерата е насрочена за 12 октомври по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *