„[REC] 3: Genesis”

След като дълго време единственото ново нещо около „[REC] 3: Genesis” – предисторията на първите два филма на испанското дуо Пако Плаза и Жауме Балагеро „[REC]” и „[REC]2”, за които не един или два пъти сме споменавали, че са едни от най-интелигентните и стряскащи „риалити” хоръри от последните няколко години – бяха няколко плаката (официални и “fan made”) и една-две снимки (които, уви, така и не показахме), най-накрая дойде времето и на първия тийзър трейлър.

Това, което трябва да знаете е, че става въпрос за абсолютен тийзър, който не показва кой знае какво, но за сметка на това е изключително оригинален и прекрасно се връзва с това, което режисьорът на филма Пако Плаза сподели в едно интервю:„Главните герои са Диего Мартин и Летисиа Долера. Има сватба, предистория е и не всичко, което виждаме ще бъде субективно и записано с камера.

Вижте!

Действието на „[REC] 3: Genesis” обхваща събитията от първите два филма, но след чувството на клаустрофобия създадено от тях, сега то се развива на километри от оригиналното място, отчасти посред бял ден, което придава на филма едно ново, свежо, но и леко обезпокоително измерение. Инфекцията е на свобода. В един изненадващ обрат, обединяващ историите на първите два филма, тази трета част от сагата служи и като декодер, разкриващ информация, скрита в тях и оставящ вратата отворена за последната част на серията „[REC] Apocalypse”.

Ако случайно сте пропуснали предишните ни новини за филма, трябва да отбележим факта, че за разлика от предишните два пъти, когато Плаза и Балагеро режисираха заедно, сега те подхождат поотделно, като Плаза поема „[REC] 3: Genesis”, докато Балагеро ще се нагърби с предстоящия „[REC] Apocalypse”, който ще сложи край на тематичната арка, започната в първия филм.

Испанската премиера на филма е през март 2012.

„[REC] 3: Genesis”

„[REC] 3: Genesis”

„[REC] 3: Genesis”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Цяло чудо ще е, ако професионално заснетите кадри не прецакат цялата поредица.

  2. Е, не може четири филма едно и също нещо да гледаме, трябва да има някаква промяна и разнообразие.
    Аз лично им имам доверие на тези двамата пича!