В безмилостния корпоративен свят, много хора се чудят как да изпъкнат и да се отличат от останалите, а други страдат, заради моменталните начини, по които се разпознава, че са различни. Корпоративната култура и офис политиките са разгледани през призмата на млада чернокожа жена в предстоящия минисериал на Hulu The Other Black Girl.

Адаптиран от бестселъра на Закия Далайла Харис, публикуван през 2021 г. The Other Black Girl разказва за Нела, на която й е писнало да е единствената чернокожа жена в издателска компания. Заради това тя е много ентусиазирана, когато компанията наема Хейзъл и двете набързо завързват приятелство. Скоро обаче Нела започва да излиза извън контрол и да подозира, че Хейзъл всъщност не е това, за което се представя, както и че компанията крие тъмни тайни.

Вижте трейлъра сега:

Този трейлър определено ни напомня на някаква смеска между Get Out и Severance, от гледна точка на тематиките, които разглежда и подозираме, че това е напълно нарочно. Естествено, можем само да се надяваме нивото на сериала дори малко да приближава нивото на тези две произведения. Харесва ни също така, че е по-забавен и закачлив и от двете, изглежда, че клони повече към жанровото и комедийното, отколкото към драматично размишление за класови и расови различия (макар че и такива без съмнение има).

Шоурънърите Джордан Редаут и Гъс Хики досега са работили заедно по няколко различни комедии, включително Will and Grace, заради което предполагаме, че ще имаме възможността да видим Ерик Маккормак в тази очарователно изопачена роля, която виждаме в трейлъра. Рашида Джоунс пък е изпълнителен продуцент, което е още една причина да имаме надежда за комедийната стойност на сериала.

The Other Black Girl е адаптиран от едноименния роман на Закия Далайла Харис, а Джордан Редаут и Гъс Хики са шоурънъри. В главните роли са Синклер Даниел, Ашли Мъри, Британи Адемубола, Хънтър Париш, Белами Йънг, Ерик Маккормак и Мишел Бувоа.

Сериалът ще бъде пуснат в платформата Hulu на 13 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *