Дийн Девлин

Преди няколко дни бяха раздадени наградите „Saturn”, които се връчват за постижения във фантастиката, фентъзи и хорър жанра, където продуцентът на „Старгейт”, „Денят на независимостта” и „Годзила” Дийн Девлин бе отличен с наградата на основателя на събитието, д-р Доналд А. Рийд.

Преди събитието, от Collider са успели да се доберат до него и да изпросят мъничко информация за продълженията на „Денят на независимостта” (за които се говори отдавна), за бъдещето на подготвяния като трилогия „Старгейт”, както и няколко думи за „Годзила” и причините за провала му.

Никога не сме били сред най-големите почитатели на Дийн Девлин, но след това интервю, вече го харесваме малко повече. Иска се истинско мъжество да си признаеш, че ти си виновен за провал на един филм и най-вече, че си опропастил образ, който е изключително ценен от феновете. Освен това, въпреки че „Годзила” ни е адски смотан, сега ни е яд, че никога няма да видим сблъсък между Годзила и някое от другите класически чудовища, направен с размаха, с който работеха Девлин и Емерих.

Що се касае до продълженията на „Старгейт” и „Денят на независимостта”, лично ние 100 пъти повече предпочитаме да видим нов „Старгейт”, отколкото „Денят на независимостта”. И в двата случая обаче ни се струва, че въпреки всичко, на този етап нямаме много големи шансове.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *