Вдъхновяващо е чудесното приятелство между семействата на Райън Рейнолдс и Хю Джакман, както и своеобразната конкуренция, която (уж) си спретват двамата в рекламирането на Aviation Gin и The Laughing Man Coffee. Също така помним как преди почти година двамата се „обясняваха“ защо, по дяволите, Върколакът ще се появи отново на екран, след като вече видяхме финала на неговата история в Логан: Върколакът на Джейлс Манголд. И е съвсем логично в Instagram-профилите и на двамата да се появи своеобразен tease-момент – малка снимчица на двамата герои един до друг, в познатите от комиксите костюми – червен и ярко жълт.

Подозираме, че на най-сериозен прилив на носталгичен кеф ще се зарадват тоталните фенове на Х-мен-комиксите, прелиствани и четени през годините, в които Върколакът е бил познат именно от страниците на тези безкрайни истории и от едновремешните анимации. За останалите простосмъртни, които сме се срещнали с приключенията на тези супер-герои с оживяването на голям екран, този реверанс към рисуваните традиции изглежда странен – още повече като се има предвид сериозния опит, натрупан от Джакман в ролята на Върколака без жълто-синьо трико.

Неизбежно е да усещаме леко разочарование, че дори актьор като Хю може да бъде придуман – (и) от добър приятел, (и вероятно) за много пари – да се завърне в роля, с която (уж) вече е приключил, но това е днешната реалност – важно е да се произвеждат забавления и да има достатъчно приходи, за да се влагат в следващи филмови проекти. Приемаме фактите и продължаваме да следим с любопитство как ще се развие рекламната кампания на Deadpool 3.

Задължително е да обърнем внимание и на факта, че Дженифър Гарнър отново ще облече костюма на Електра, две десетилетия след появата й в Daredevil, и ще се включи в историята, написана от Рейнолдс, режисьора Шон Леви (с когото Гарнър и Рейнолдс работят заедно по The Adam Project), Пол Уърник, Рет Рийс и Зеб Уелс. Резултатът може да се окаже тотална, „компромисна“ каша, но се надяваме да се забавляваме – както с предишните приключения на шантавеляка, който няма защо да си „мери приказките“.

Продуценти на Deadpool 3 са Кевин Файги (за Marvel), Шон Леви и Райън Рейнолдс. Очаква се филмът са се появи в разпространение на 3 май 2024.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *