„Super 8”

Честно казано, нямаме си представа защо някой би могъл да не харесва и да не чака с нетърпение продуцирания от Спилбърг и режисиран от Джей Джей Ейбрамс „Super 8”, който директно ни връща в магическото време на детството ни. Но в крайна сметка всеки има право на собствено мнение.

Ние бяхме развълнувани още когато проектът беше споменат като идея (все пак говорим за Спилбърг и Ейбрамс), но това, което ни запали фитила бе зарибяващият тийзър. Последваха „Super Bowl” спотът, който беше ОК и трейлърът, който от своя страна се оказа всичко, на което се надявахме.

Сега с тази реклама, представена от TheMovieBox, доброто ни впечатление остава и нетърпението ни да гледаме филма придобива сериозни измерения.

http://www.youtube.com/watch?v=1dJVotqVDok

Действието на „Super 8” се развива в Охайо през 1979 г. и проследява шест момчета, които използват Super 8 камери, за да заснемат свой собствен зомби филм. Една съдбовна нощ техният проект ги отвежда на самотен железопътен участък. Камерите се завъртат и изневиделица се случва катастрофа – камион навлиза в пътя на влака и всичко избухва в неконтролируем ужас. Тогава от останките на влака излиза нещо, което със сигурност не е със земен произход.

Премиерата е на 10 юни тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *