Кокаиновата лудост все още не е приключила и към забавата се включват и… извънземни раци, които посещават планетата ни с цел проучване и възможности за завладяване. Пригответе се за филма на годината и Cocaine Crabs from Outer Space. Спокойно можем да кажем, че филмите на ужасите вече си имат нов поджанр – кокаинов ужас (тук го чухте първи, ако някой ден някой прояви интерес към запазената марка).

Вижте и рекламата за Cocaine Crabs from Outer Space, сниман с пари от закуски, събирани в продължение на има-няма цяла седмица:

Забравете за акулите и мечките, извънземните раци са на път да превземат планетата ни. Винаги сме знаели, че най-добрият начин за поглъщане на огромни количества кокаин е като се изсипе върху тялото ни. Резултатите са на лице и никой не може да ги оспори, само трябва да се намерят свидетели. Това обаче се оказва много непосилна задача за разследващия детектив, на който никой не иска да повярва.

Разбира се, Cocaine Crabs from Outer Space е напълно наясно с това, което е, и финалните кадри от трейлъра ясно показват самоиронията му. Най-вероятно тази реклама е достатъчна и няма нужда да гледаме целия филм, но все пак всеки има право на собствен избор.

Филмът е дело на Чък Маги, който се изявява и в главата роля. Cocaine Crabs from Outer Space трябва да се появи по някое време през есента, ако създателите му най-после спрат наркотиците.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *