Чакането почти приключи – остават по-малко от две седмици до излизането на новия сезон на ненадминатия Black Mirror в Netflix. След четиригодишно забавяне, шестият сезон е практически тук и докато до момента имаше само един тийзър, който повече се фокусираше върху атмосферата, сега вече имаме и подробен трейлър, както и описания на петте епизода, които ще съставят този нов сезон.

Нямаме какво да ви кажем, ако не знаете какво е Black Mirror – отидете и разберете, обещаваме, че няма да съжалявате. Ние директно обръщаме поглед към сезон 6 и новите 5 свята, 5 реалности, 5 халюцинации, които Чарли Брукър ни е подготвил.

Вижте трейлъра сега:

Изглежда страхотно, точно това, което Black Mirror винаги е бил – с по-страшни и по-комедийни моменти, някои истории повече завиват към чистото жанрово кино, било то фантастика иили хорър, някои са по-близо до реалния свят просто с разлика в една технология. Тук виждаме и епизод, който съвсем ще навлезе в изследване на мета реалностите.

Разбира се, че не всеки епизод на Black Mirror е гениален, но ние винаги се надяваме, а кратките им описания, които можете да видите по-долу, определено разбуждат интереса ни към всяка отделна история.

Joan is Awful
Обикновена жена е сразена да научи, че глобална стрийминг платформа е създала престижна телевизионна драма, адаптираща живота й, а в главната роля е холивудската икона Салма Хайек.

В ролите са Ани Мърфи, Бен Барнс, Химеш Пател, Майкъл Сера, Роб Дилейни и Салма Хайек Пино.

Loch Henry
Млада двойка пътува до спокойно шотландско градче, за да започнат работа по нежен документален филм за природата, но се оказват привлечени от сочна местна история за шокиращи събития от миналото.

В ролите са Даниел Портман, Джон Хана, Моника Долан, Михала Хелод, Самюъл Бленкин

Beyond the Sea
През алтернативна 1969г, двама мъже на опасна високо технологична мисия се борят с последствията от неописуема трагедия.

В ролите са Арън Пол, Джош Хартнет, Кейт Мара, Рори Кълкин и Оудън Торнтън

Mazey Day
Млада звезда с проблеми е преследвана от папараци, докато се справя с последствията от автомобилна катастрофа.

В ролите са Зази Бийтс, Дани Рамирез и Клара Ругаард

Demon 79
Северна Англия, 1979г. Безхарактерна асистентка в магазин разбира, че трябва да извършва ужасяващи дела, за да предотврати по-голяма катастрофа.

В ролите са Анджана Васан и Паапа Едиеду.

Black Mirror е създаден и написан от Чарли Брукър, заедно с Анабел Джоунс.

Всички епизоди от новия сезон ще бъдат пуснати в Netflix на 15 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *