След много години чакане, третият филм за най-прекрасното говорещо мече Падингтън вече започва да става реалност. Снимките за Paddington in Peru се очакват да започнат тези дни и актьорския състав бе обявен официално.

Най-голямата новина за нас е участието на Оливия Колман, която беше от фаворитките ни сред легендарните британски актьори, които още не бяха навлезли във франчайза. Според официалното описание тя ще играе „весела монахиня, която свири на китара и управлява Дома за пенсионирани мечки,“ в който ще живеят родителите на Падингтън. Филмът ще се ориентира около търсенето на Падингтън (Бен Уишоу), който, нека не забравяме, е бил отгледан от леля си Луси, на кръвните му родители в „Darkest Peru“. Не бихме се изненадали, ако Колман се окаже прикрит злодей в този старчески дом, което много би ни зарадвало, имайки предвид потенциала актриса като нея да се забавлява с подобна роля.

По време на пътешествието си семейство Браун ще бъде асистирано от Антонио Бандерас като Хънтър Кабот, капитан на речна лодка, и Рейчъл Зеглър като дъщеря му Джина. Изглежда сякаш локацията в Перу ще даде шанс на поредицата да разшири кръгозора си и да добави към уважаваните британски актьори и някои латино таланти. Бандерас звучи като перфектен избор, а Зеглър ни е любима breakout звезда от Уестсайдска история насам, макар че следващите ѝ роли не ни изумяват – Шазам 2, прикуъл на Игрите на глада и игрален римейк на Снежанка. Надяваме се тук да получи възможност за забавна роля с малко старомодно сърце, а и да бъде издигната от присъствието на Бандерас.

Лошата новина е тази за напускането на Сали Хоукинс като г-жа Мери Броун, майката в човешкото семейство на Падингтън. За сметка на това тя ще бъде заменена от Емили Мортимър, която също е талантлива актриса, но не сме сигурни дали ще се впише толкова перфектно в персонажа. На този етап се очаква другите членове на семейството да се завърнат, макар че сме сигурни само за Хю Боневил като бащата, Хенри Браун. Но като цяло новините са добри за Paddington in Peru, чийто актьорски състав и сюжет обещават поредното емоционално приключение за мечето от големия град.

Paddington in Peru e режисиран от Дугал Уилсън. Сценарият е написан от Марк Бъртън, Джон Фостър и Джеймс Ламонт, по история от Бъртън, Саймън Фарнаби и Пол Кинг, режисьора на първите два филма. Очакваме филма в кината по някое време следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *