След много съществено чакане и несигурност (четири години след последния сезон и година след като беше обявен), най-сетне получаваме пълен трейлър на True Detective: Night Country. И докато вече имахме възможността да видим първи промоционални кадри, друго си е трейлър, който изведнъж да ни върне в познатата мрачна атмосфера на Истински детектив, пък и едновременно да ни развълнува за новия сезон, неговите обстоятелства и герои. 

Припомняме, че True Detective: Night Country е заглавието на четвъртия сезон на всеизвестния сериал, който ще ни покаже любимата ни Джоди Фостър в главната роля, заедно с Кели Райс. Историята се развива в Аляска по-време на „дългите нощи“, когато осем учени изчезват безследно от изследователски център. Двете детективки ще трябва да се научат да работят заедно и да си помагат да се изправят срещу собствените си тайни, за да успеят да разкрият тези, скрити под вековния лед.

Вижте първия трейлър сега: 

Няма как да не сме развълнувани. Естествено, че винаги се радваме, когато видим Джоди Фостър в обичайната ѝ позиция на смръщена полицайка, която никой не харесва, но тя си разбира от работата. Дори повече от това обаче е атмосферата, която е наистина перфектна за криминална история – постоянната опресивна тъмнина, снегът и студът, които затрудняват всяка една ситуация и самия характер на хората, които живеят в тази реалност – всички тези елементи ни се струват перфектни, за да изгради поредната страхотна история в рамката на Истински детектив.

Към това добавяме и със сигурност големите очаквания, които възлагаме на Бари Дженкинс и Иса Лопес. С работата си досега, двамата са ни показали, че може да им се има доверие и смятаме, че техния сезон ще бъде едно достойно допълнение към този сериал, който винаги се е откроявал много над обикновената телевизия.

True Detective: Night Country е създаден от Бари Дженкинс и Иса Лопес, която ще режисира целия сезон. В главните роли са Джоди Фостър, Кали Райс, Кристофър Екълстън, Фиона Шоу, Фин Бенет, Джон Хоукс, Джоел Монтгард и др.

Точна премиерна дата продължава да не е обявена, но от Max (новото име на HBOMax) обещават, че ще бъде скоро – в рамките на тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments