В последно време отделяме много внимание на американското евтино кино, което, нека бъдем честни, продуцира повече филми отколкото можем да насмогнем. Обещаваме скоро да се върнем към тях, но сега е време да се отправим на кратка, но заслужена почивка към бреговете на Япония.

Тазседмичното ни предложение за рубриката ни WTF трейлър на седмицата изправя едно срещу друго две „митични” създания, които никой не би предположил, че може да водят битка до смърт.

Без повече предисловия, вижте трейлъра на Ninja vs Shark:

Гледали сме много филми за нинджи, а още повече и за акули, но никога не сме виждали подобен титаничен сблъсък, от който да ни побият толкова кошмарни компютърно генерирани тръпки.

Ninja vs Shark ще ни пренесе в Едо периода на Япония. Малко, но спокойно селце, е разтърсено от жестоки убийства. Зъл окултист използва древна магия да контролира акули и да убива местното население, чиято прехрана се състои в това да се гмуркат за перли в близкия залив. Напълно отчаян, главата на селото наема Котаро Шиозаки, който брани близкия храм. Мисията на Котаро обаче се оказва много по-сложна от предвиденото, защото му се налага да се изправи срещу Кикума и нейната огромна и смъртоносна акула, която сякаш не е от този свят.

Едва ли е нужно да споменаваме колко абсурдно звучи всичко, а кървата реклама само затвърждава това твърдение. На този етап филмът ще се разпространява само в Япония, но със сигурност по-нататък ще се появи и из останалата част на света.

Ninja vs Shark е режисиран в Коичи Сакамото. В ролите ще видим Кохши Хирано, Шун Нишиме, Джулия Нагано, Канон Миахара и други.

Филмът ще дебютира по японските кина на 14 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *