Всички имаме такива приятели, които не спират да говорят за нещото, което само тях си ги кефи, но на никой друг не му пука за него. Добронамерени са, но досадни, защото постоянно се опитват да убеждават, че точно този сериал трябва да бъде гледан задължително и то скоро, въпреки че околните никога не са проявявали интерес към подобно нещо. И ние не сме невинни, случвало ни се е и преди, ще ни се случва и в бъдеще, случва се и сега – днес ние сме този приятел.

Чували ли сте за Ted Lasso? Трябва да го гледате, скоро, вярвайте ни, тамън след има-няма две седмици започва трети сезон. Не знаем какво друго ви трябва да знаете, освен че това е сериал, който ни накара да се чувстваме добре точно, когато имахме най-много нужда от това и продължи да го прави, като едновременно развиваше сложни герои и говореше за ментално здраве по достъпен и напълно човешки начин.

Набързо казано, историята проследява титулярния треньор Ласо (Джейсън Судейкис), най-добродушния и оптимистичен американец, отишъл напълно неподготвен в Англия, за да застане на чело на лондонски футболен отбор. В трети сезон Тед ще трябва да разчита на хората около себе си повече от всякога, но пък знаем, че те вече са готови не просто да са до него, а напълно да приемат неговата философия за живота, особено след голямото предателство в края на втория сезон.

В новия трейлър, практически без думи ни се показва, че всички герои знаят, че са получили точно това, от което са имали нужда, когато са срещнали Тед и са се отдали на неговия несломим оптимизъм. Проблеми ще има, но важното е, че добротата отново е на първо място.

 Ето го и официалният синопсис на сезона:

В третия сезон на Ted Lasso, новопромотираните обратно във Висшата лига Ричмънд са обект на подигравки, медията смята, че ще завършат последни в лигата, а Нейт, сега разглеждан като „детето чудо“ е отишъл да работи за Рупърт в Уест Хам. След скандалното напускане на Нейт, Рой Кент влиза повече в ролята на помощншк-треньор заедно с Биърд. Междувременно, докато Тед се бори с напрежението на работа продължават и проблемите му у дома, Ребека се фокусира върху това да победи Рупърт, а Кийли навигира изискванията на това да е шеф на собствена PR агенция. Нещата изглеждат сякаш се разпадат на терена и извън него, но отбор Ласо въпреки това ще даде всичко от себе си.

Ted Lasso е създаден от Бил Лорънс, Джо Кели, Джейсън Судейкис и Брендан Хънт, а един от сценаристите е Брет Голдстийн. В главните роли, освен Судейкис, Хънт и Голдстийн, са Хана Уадингам, Джеръми Суифт, Джуно Темпъл, Фил Дънстър, Антъни Хед и Ник Мохамед.

Първият от 12-те епизода на трети сезон ще бъде пуснат в платформата Apple TV+ на 15 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Няколко приятеля ми досаждаха с „Гледай Тед Ласо, гледай Тед Ласо“ – изгледах го и се превърнах и аз в досадник на тема „Гледай Тед Ласо“.
    Най-свежото нещо, което скоро съм гледал на малкия екран