Тази неделя е 57-ият Super Bowl и по традиция очакваме появата на доста специални спотове за някои от по-високопрофилните филми, които от Холивуд са ни подготвили в близко бъдеще. Също така по традиция, част от тези спотове излизат онлайн няколко дни преди излъчването си по „телевизора“, като първият, на който обръщаме внимание тази година, е този на Писък 6(Scream VI). И явно Paramount са уверени (вероятно повлияни и от успеха на последния Писък), че разполагат с хит, защото са си позволили лукса рекламата да е 60 секунди, а не по-често срещаните 30 – вероятно знаете, че цената за излъчването на подобни спотове по време на Super Bowl е космическа.

Припомняме, че в Писък 6 оцелелите от последните нападения на Гоустфейс – сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и племенниците на обичания от феновете Ранди Мийкс – близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напускат Уудсбъро и започват нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите – нов убиец надява маската на Гоустфейс и скоро градът потъва в кръв.

Обикновено Super Bowl рекламите са доста динамични и успяват да ни надъхат, дори и за филми, към които нямаме интерес, но тук случаят е обратен. Спотът ни е леко генеричен и скучноват и не успява да ни развълнува за Писък 6, който, принципно очакваме с нетърпение – споменавали сме, че сме почитатели на франчайза, а и предишният Писък беше изненадващо приятен (нареждаме го сред добрите части в поредицата). Пълният трейлър определено ни допадна повече, но сме дължни да отбележим, че е възможно невдъхновената ни реакция към този Super Bowl спот да се дължи на лошите отзиви, които чухме за филма.  

Вижте и няколко постера. 

Режисьори на Писък 6(Scream VI)са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет (Докато смъртта ни раздели, Писък), по сценарий на Джеймс Вандербилт (Зодиак, Невероятният Спайдър-мен) и Гай Бузик (Докато смъртта ни раздели, Castle Rock). В ролите са Мелиса Барера, Джена Ортега, Джазмин Савой Браун, Мейсън Гудинг, Кортни Кокс, Хейдън Пенетиер, Дермът Мълруни, Тони Револори, Самара Уивинг и др.

Премиерата е на 10 март 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *