Поблазнени сме за пореден път да помрънкаме за състоянието на Star Wars вселената, но това вече става по-досадно и от самите филми и сериали в нея, затова просто ще караме накратко и по същество. Вчера Disney+ представиха първия трейлър на предстоящия трети сезон на един от най-големите им хитове – The Mandalorian.

Официалният синопсис на новите епизоди е изключително лаконичен (между другото, имайте предвид, че трябва да сте гледали The Book of Boba Fett, за да сте напълно в час със събитията – той попълва някои дупки в историята на The Mandalorian между втори и трети сезон) и гласи, че пътешествието на Мандалорианеца през галактиката продължава, след като някогашният самотен ловец на глави Дин Джарин отново се събира с Грогу. Междувременно новата република се бори да изведе галактиката от мрачното ѝ минало. По време на пътуването им, пътят на Мандалорианеца и Грогу ще се пресече с този на стари съюзници и нови противници…

Ето и първия трейлър, който хвърля допълнително светлина към отправната точка на „пътешествието“ в новия сезон, както и за „съюзниците и противниците“, които ще видим.

Признаваме, че появата на Бабу Фрик ни зарадва. Евала Бабу! Едно хубаво нещо ни даде трагичният Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър. Той също така е и илюстрация на едно от нещата, които мразим в тези сериали – „мембърберитата“, които могат да имат различна форма (можем да сложим дори и специфична атмосфера) и на които се крепи всичко. Като цяло, не сме най-големите фенове на The Mandalorian, но засега поне той е гледаем, за разлика от The Book of Boba Fett и Obi-Wan Kenobi, и ще хвърлим око и на този сезон. Иска ни се обаче в тази вселена да се правят повече неща като Andor, а не такива.

Създател на „The Mandalorian“ е Джон Фавро, който е основен сценарист – само три от (от осем) епизода са написани в съавторство с Ноа Клур и Дейв Филони. Фавро и Филони са и изпълнителни продуценти наравно с Катлийн Кенеди, Колин Уилсън и Карън Гилкрайст. Сред режисьорите този сезон са Брайс Далас Хауърд, Рик Фамуява, Карл Уедърс, Лий Айзък Чанг, Питър Рамзи и Рейчъл Морисън. В ролите са Педро Паскал, Карл Уедърс, Джанкарло Еспозито, Кейти Сакоф, Емили Суалоу, Ейми Седарис, Омид Абтахи, Тим Медоус, големият Кристофър Лойд и др.  

Премиерата на трети сезон на „The Mandalorian“ е на 1 март по Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment