„Man of Steel” („Човек от стомана”)

Намираме се в момент, в който наистина няма какво повече да кажем за „Man of Steel” („Човек от стомана”) и изключително богатата му рекламна кампания – това, което ни остава, е просто да представяме най-новите ъпдейти и да им се наслаждаваме, когато си заслужават.

А най-новият, „последен” екшън трейлър (и друг път сме споделяли, че им нямаме много сериозна варя на тези определения), наистина си заслужава. Определено ни очаква един епичен и доста агресивен „Супермен”. Стискаме всички видове палци, освен зрелищен, филмът да се е получил наистина добър.

Продължаваме с единственото нещо, което до момента липсваше в кампанията на „Man of Steel” – „character” постерите. Засега плакатите, с които разполагаме, са на Джор-Ел (Ръсел Кроу), генерал Зод (Майкъл Шанън) и на самия Супермен (Хенри Кавил), но в скоро време очакваме да се повяват такива (дали в същия стил или не, няма особено значение) и на Фаора, Лара Лор-Ван, на Джонатън и Марта Кент и, разбира се, на Лоис Лейн.

Вижте плакатите, а след това хвърлете едно око и на галерията с най-новите снимки от филма – за нас най-любопитната е тази, в която татко Кент и невръстният Кларк разглеждат нещо, което прилича на част от „космическия жокей” от първия „Пришълец”.

Ето и снимките.

В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

„Man of Steel” („Човек от стомана”)

„Man of Steel” („Човек от стомана”)

„Man of Steel” („Човек от стомана”)

„Man of Steel” („Човек от стомана”)

„Man of Steel” („Човек от стомана”)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Доколкото знам от Суперман зависи и филма лигата на справедливостта ,някой от лошите ,които ни представят тук ще у4астват и там

  2. Трейлърът е най-смазващия , който съм гледал до сега ,а филмът ще бъде феноменален , заслужава си чакането , просто най-очакваният филм за годината . За злодей се спряга Darkseid 🙂

  3. То така трябва като последен трейлър да покаже най-доброто ,ина4е преди няколко месеца не съм о4аквал ,4е този Супермен ще бъде толко мащабен и зрелищен с нови герой

  4. На мен нито един трейлър не можа да ме грабне. :(( Ще чакам отзиви.

  5. Баси… не внимавам *“Мен нито един трейлър не можа да ме грабне“

  6. Изненадващо добър последен трейлър за разлика от вялите предишни, изостри ми любопитството.

  7. Очаквам най-добрия комиксов филм, правен досега. You heard it here first.