Отдавна не сме попадали на интересен факт около творческите проекти на Дъг Лайман. След като приключи с Живият хаос и изследваше трансформациите в човешките отношения чрез образите на Ан Хатауей и Чиуетел Еджиофор в Locked Down, последно коментирахме интереса му към Everestс Юън Макгрегър.

И докато трагично приключилите подвизи на Джордж Малъри, заедно с космическата одисея на Том Круз са все още в подготвителен етап („на трупчета“), Лаймън е решил да се позабавлява с The Instigators – история за крадци и психоаналитици, в която ще действа заедно с Мат Деймън и Кейси Афлек. Информацията бе комуникирана преди известно време в мрежата от Apple Original Films, които държат правата за разпространение на филма.

Сценарист на The Instigators е Чък Маклийн (City On A Hill), а копродуценти са Кейси Афлек, заедно с Джеф Робинов и Джон Греъм чрез компанията Studio 8, Мат Деймън, заедно със стария му приятел и по-голям брат на Кейси Бен Афлек чрез тяхната нова компания Artists Equity, както и Кевин Уолш чрез The Walsh Company като част от мащабния договор за няколко години, сключен с Apple TV+. Нека не забравяме, че сред другите Apple Original Films, които предстоят да излязат на екран, са Killers Of The Flower Moon на Мартин Скорсезе и Napoleon на Ридли Скот.

В момента всички замесени лица в този бъдещ сюжет с обир и психолог, който ще помага на провалилите се крадци да си спасят кожите, са доста заети с проекти, по които вече работят – освободят ли си „прозорец“ в който графиците им да могат да се засекат, бъдете сигурни, че ще се чуят още подробности поThe Instigators. Ще очакваме ъпдейти!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *