Надеждите за различно, по-светло бъдеще през 2021 не бива да пречат за напомняне на реалността от 2020 – и понеже НВО доказват, че могат да извлекат полза от всяка ситуация, представяме тук трейлър на криминалната комедия „Locked Down, която ще се появи в тяхната Max-платформа съвсем скоро.

 Създател на „Locked Down“ (може да сте го срещали и като „Lockdown“) е авторът на „Peaky BlindersСтивън Найт, а режисьор е Дъг Лаймън – явно е намерил време между „Живият хаос“ и космическата авантюра, която подготвят с Том Круз. В случая става дума за мъж и жена, които наскоро са приключили сърдечните си отношения, но са принудени да живеят заедно по време на Covid-19 lockdown-а. Сред кавги и много вино, двамата заформят схема за обир в прочутия луксозен магазин Harrod’s. Дали това вълнение е способно да върне огъня по между им?…

В главните роли влизат Ан Хатауей и Чиуетел Еджиофор, а ето как се справят те с тази задача.

Историята е заснета през септември-октомври 2020 в Лондон, а бюджетът е само 10 милиона долара. Бързината на производство и обещанието за хитър обир в Harrod’s по време на пандемия сигурно са привлекли вниманието на НВО Max, които са решили да купят „Locked Down“ през декември и да го пуснат максимално скоро на зрителите си. Освен Хатауей и Еджиофор, в актьорския екип участват още Бен Кингсли, Марк Гатис, Бен Стилър, Стивън Мърчант, Минди Колинг, Люси Бойнтън, Дюли Хил, Джазмин Саймън и др.

Очаква се „Locked Down“ да се появи след седмица на разположение на зрителите, абонати на НВО Max в Щатите, а премиера по кината на Великобритания и Ирландия е планирана за 5 март 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *