Адам Драйвър с мощна пушка сред динозаври – точно си мислехме какво шантаво и чудесно съчетание ни се иска да видим на екран, и ни попадна този трейлър на нов научно-фантастичен филм. Преди две години сме споменали проекта 65 като продуциран от Сам Рейми трилър, за който не бяха „изтекли“ никакви допълнителни подробности, освен фактът, че негови сценаристи и режисьори са авторите на хитовия хорър Нито звук (A Quiet Place) Скот Бек и Брайън Уудс.

Сега е време да видим какво получаваме като награда за търпението – трейлърът обещава стряскаща, непозната реалност, изпълнена с напрежение и… гигантски рептили.

Време беше Адам Драйвър да се появи пред феновете си (и не само!) в главна роля, като героят му демонстрира удивителни способности за оцеляване. От малкото видяно до момента в този трейлър ще си позволим да кажем, че обещанието за този трилър изглежда сериозно и нямаме търпение да видим как ще изглеждат гущерите от мезозойската древност. Актьорският екип не е голям – партньори на Драйвър са младите актриси Ариана Грийнблат и Клои Колеман. Ето какво гласи официалният синопсис на 65:

След фатално приземяване на непозната планета, пилотът Майлс открива, че всъщност се е оказал на Земята, но… преди 65 милиона години. Заедно с единствения друг оцелял от пътуващите с космическия кораб – младата Коа, Майлс трябва да открие път през абсолютно непозната реалност, в която дебнат опасни праисторически създания. Предстои им епична битка с една единствена цел – да осъмнат живи и да не изпуснат шанса си да бъдат спасени.

Продуценти на 65 са Сам Рейми, Дебора Либлинг и Зайнеб Азизи, копродуценти са сценаристите и режисьори на филма Скот Бек и Брайън Уудс. Sony Pictures планира старт на разпространението на филма на голям екран на 10 март 2023, а ние даваме мило и драго да гледаме Адам Драйвър в научна фантастика на голям екран!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ехеееее, това Ридик го преживя срещу доста по-скромен бюджет 🙂

    От трйлъра филмчето изглежда чудесно развлечение.