The ABC’s of Death

В началото на май ви съобщихме за доста приятно изглеждащата хорър антология „The ABC’s of Death”, в която 26-има режисьори ще представят по едно кратко филмче, вдъхновено от различна буква от азбуката. Всяка буква представя определена дума, описваща „вид смърт”, като идеята е 25 от тези режисьори да са утвърдени имена от хорър жанра, а на последно място да влезе някой дебютант или аматьор, който да представи собственото си филмче и така да се нареди сред известните.

Сега, от IGN показват трейлър на филма, който представя най-доброто от фенските предложения, борещи се за мястото под буквата „Т” – можете да видите целия списък тук, както и да гласувате за вашия фаворит до края на месеца. Както можете да се досетите, част от филмчетата изглеждат доста дървено, други – повече от прекрасно.

Сега остава да видим трейлър и с кадри от филмчетата на титулярите. Но предполагаме, че това няма да стане преди да бъде избран въпросният 26-ти човек, който да попълни списъка.

Последно, отново ни се иска да кажем, че напоследък филмовите антологии от рода на „Париж, обичам те”, „Всички невидими деца” „Всекиму своето кино” и други подобни се поизчерпаха и не са ни толкова интересни, но хорър версия като тази или „Paris, I’ll Kill You”, са съвсем друго нещо и определено ги чакаме с нетърпение.

Премиерата на „The ABC’s of Death” е през 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Винаги са ме кефели отвратителните неща и извращениятта. Не знам що, ама ме кефят на макс, особенно ако са цветни.
    Но пак повдигам въпроса от новината за ХОСТЕЛ 3…
    Само не ми казвайте, че това ще го дават по кината… Всъчщност не б их се учудил, като знам вече колко много е болно човечествоото….