Всички знаем колко бързо работи любимецът ни Стивън Содърбърг – за него е абсолютно нормално да обяви нов проект, изкара първи кадри, трейлър, а защо не дори и самият филм в рамките на една календарна година. Тъй като тук става дума за без съмнение по-голям интерес и по-сложна продукция от колкото някои от филмите му, ще трябва да почакаме още няколко месеца, докато излезе финалният продукт, но сме убедени, че накрая ще се радваме, че всичко не е приключило набързо.

Третата част в поредицата на Содърбърг и Чанинг Тейтъм, както вече сме разказвали, се нарича „Magic Mike’s Last Dance” и от това, което ще видите в първия трейлър по-надолу по всичко личи, че двамата са дали всичко от себе си за този последен танц на добродушния стриптийзьор. Историята в самия филм ще се върти около Майк и новата му изгора – богата дама на обществото, която решава да финансира таланта на Майк и да му даде възможността да постави шоу на живо в Лондон.

Естествено, Чанинг Тейтъм няма да играе просто хореограф на постановка, спете спокойно! Ще видим и не малко от неговите впечатляващи танцови способности и то в кадри, наподобяващи драматизма на зенита на „Step Up“ поредицата.  Вижте трейлъра сега:

Очевидно историята отново е вдъхновена донякъде от реалните преживявания на Тейтъм, но този път не просто опитът му като стриптийзьор, ами този от когато наистина постави „Magic Mike“ шоуто на сцени на Бродуей, в Лондон и Лас Вегас. Фикционализираната версия със сигурност ще има драматични и забавни моменти, но по всичко личи (както и се надявахме), че танците ще са на първо място. Виждаме също така и любопитни подсказки за героинята на Салма Хайек, която ще бъде не просто парите зад операцията и любовен интерес за Майк, но има и собствени амбиции и проблеми, които ще се намесят в продукцията.

Официалният синопсис също загатва любопитна добавка към сюжета:

„Магическият“ Майк Лейн се завръща на сцената след дълга пауза, породена от провалена бизнес сделка, която го е разорила и довела до това да се прехранва с барманство. Надявайки се на последен шанс, Майк се запътва към Лондон с богаташка, която го привлича с неустоима оферта …. и нейни собствени амбиции. Когато залогът е най-висок, Майк открива какво всъщност е намислила тя – ще успеят ли той и танцьорите, които той трябва да вкара във форма, да го изпълнят?

Magic Mike’s Last Dance” е режисиран от Стивън Содърбърг по сценарий на Рийд Керълайн. В главните роли са Чанинг Тейтъм, Салма Хайек, Гавин Споукс, Кейтлин Джерард, Кристофър Бенкомо, Айуб Кан-Дин, Джулиет Мотамед и Кристи Лий-Емби.

Премиерата на филма ще бъде на 13 февруари 2023 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *