„John Carter” … от Марс

John Carter”, до скоро известен като „John Carter of Mars”, е първият игрален филм на „Pixar”-овия гений Андрю Стантън („Търсенето на Немо”, „УОЛ.И”) и е проект, който очакваме с голям интерес поради много причини. Ако след Марс (който за съжаление вече липсва в заглавието), Стантън и игрален филм, не сте се сетили част от тези причини, значи няма какво да се обясняваме.

Първият тийзър постер, представен от Apple, общо взето е разочарование, но ние не сме притеснени от този факт, защото напоследък повечето студийни постери, които ни се предлагат, са доста далеч от истината, но нещата се компенсират в други области. Сигурни сме, че скоро ще видим нещо подобаващо за таланта на хората стоящи зад филма. Нещо в стила на концептуалното изкуство, което може да видите по-долу.

„John Carter”

John Carter” е екранизация по Едгар Райс Бъроус и разказва историята на бившия военен капитан Джон Картър, който необяснимо е транспортиран до Марс, където пряко волята си е въвлечен в сериозен местен конфликт. В един свят на прага на разрухата, Картър преоткрива своята човечност и разбира, че животът на планетата лежи в неговите ръце.   

Както вече стана ясно, режисьор на филма е Андрю Стантън, а в ролите ще видим Тейлър Кич, Лин Колинс, Саманта Мортън, Марк Стронг, Кирън Хайндс, Доминик Уест, Джеймс Пюрфой, Поли Уокър, Томас Хейдън Чърч и Уилям Дефо.

Световната премиера е на 9 март 2012.

„John Carter” … от Марс

„John Carter” … от Марс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *