За телевизионната адаптация на хитовата игра на Naughty Dog „The Last of Us” се говори от няколко години. Някои режисьори се присъединяваха към проекта, други се оттегляха. С времето обаче сериалът започна да придобива форма и все по-завършен вид. Обявяването на основните действащи лица – Джоел и Ели – и началото на снимките най-после дадоха сигурна надежда на феновете, че ще видят своята любима игра адаптирана за малкия екран. Повече можете да прочетете в новините ни до момента.

Крейг Мазин и Нийл Друкман дразнеха бъдещите зрители с кратки тийзъри и снимки през последните няколко дни, а самата рекламна кампания започна още преди месеци. Сега обаче HBO най-после решиха да ни зарадват с първия тийзър трейлър, който, учудващо, успява да представи изключително прилична атмосфера.

Вижте го и вие:

Признаваме си, че тези близо две минути ни дават надежда за нещо интересно. HBO винаги са изпипвали своите сериали и сме сигурни, че от към декори, костюми и ефекти нещата ще са на ниво. Наличието на Друкман като изпълнителен продуцент също така ни кара да си мислим, че историята няма да е прекалено много променена от своя първоизточник. Всеки, играл първата част на „The Last of Us”, ще види множество познати елементи в горната реклама и със сигурност ще намери достатъчно неща, които да го развълнуват.

За тези, които не са запознати със сюжета, действието се развива двадесет години в бъдещето. Бъдеще, в което модерната цивилизация е унищожена. Главни действащи лица са Джоел и Ели. Той е борещ се да оцелее наемник, който получава задачата да „транспортира” младото момиче през Щатите. Лесната на пръв поглед задача се превръща в брутално и сърцераздирателно пътуване, през което двамата трябва да се научат да разчитат един на друг, ако искат да достигнат своята крайна цел живи.

The Last of Us” ще бъде оглавен от Педро Паскал и Бела Рамзи в титулярните роли. Компания ще им правят Габриел Луна, Сторм Рийд, Ана Торв, Джефри Пиърс, Ник Оферман и други. Трой Бейкър и Ашли Джонсън, които озвучават Джоел и Ели в игрите, също се получат кратки роли в сериала.

Все още няма ясна премиерна дата, но „The Last of Us” трябва да се появи по някое време през следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Добре изглежда. HBO се справят много добре с високобюджетните сериали 🙂

  2. Не съм фен на играта и със сигурност няма да се гледа това!