Излезе първият трейлър за един от филмите, за които все още ни е трудно да повярваме, че най-сетне ще види бял свят, заради почти 4-годишната пауза между обявяването на проекта и появата на първите кадри. „The Good Nurse” обаче е факт и най-сетне имаме реклама, която показва точно атмосферата, която се надявахме да видим.

Припомняме, че „The Good Nurse” е реалният разказ за серийният убиец Чарлс Кълън, които е убил между 40 и 400 пациента, докато е работил като медицинска сестра в различни болници. Сюжетът на филма се фокусира не толкова върху самите убийства, колкото върху разследването, което негова колежка започва да прави заедно с полицията, поставяйки себе си и семейството си на огромен риск. Допълнително напрежение се създава от факта, че не просто полицаи разследват незнаен за тях убиец – главната героиня Ейми Лугрен е бил добра приятелка с Кълън и е трябвало да осъзнае, че зад фасадата на приятелство се крие чудовище.

В двете главни роли ще видим невероятните Еди Редмейн и Джесика Частейн под майсторската режисура на Тобиас Линдхолм. Вижте първия трейлър сега:

Струва ни се, че напрежението за Ейми Лугрен е изградено страхотно и ще ни е невероятно интересно да видим изпълнението на винаги отличната Частейн в различните състояния, през които преминава героинята. Тя трябва да е едновременно уплашена, ужасена от разкритието и решена да помогне на разследването, докато Редмейн е поставен в страховита рамка, в която рядко го виждаме. Всеки един поглед, който той хвърля, изглежда заплашителен, заради знанието, което имаме като публика и нямаме търпение да видим как майстор като Линдхолм го е използвал, за да изгради съспенса в цялостния разказ.

good_nurse_xlg

The Good Nurse“ е режисиран от Тобиас Линдхолм („Ловът“, „R“, „Похищението” „Война”), а сценарият е дело на Кристи Уилсън-Кернс („1917“, „Последна нощ в Сохо“) по книгата на Чарлс ГрейбърThe Good Nurse: A True Story About Medicine, Mayhem, and Murder“. В ролите са Джесика Частейн, Еди Редмейн, Ким Дикенс, Ноа Емерих, Малик Йоба, Намди Асомуга и др.

Филмът ще излезе в кината на 19 октомври, а в Netflix – седмица по-късно, на 26 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *