Роб Зомби дълго време дразни своите фенове с клипчета и снимки зад кулисите на римейка на ситком класиката от шейсетте години на миналия век „The Munsters”. Преди месец най-после ни показа кратък тийзър, който пресъздаваше почти едно към едно откриващата сцена на втори сезон на оригиналния сериал. С наближаване на премиерата се засилва и рекламната кампания. Поради тази причина Universal най-после пуснаха и първия истински трейлър с продължителност над две минути.

Новата изключително цветна и абсурдна версия на „The Munsters” ще се появи през септември месец тази година. Очаква ни една много нестандартна любовна история, както и самата реклама обещава.

Вижте я и вие:

Ярката цветова гама във всяка една сцена със сигурност е първото нещо, което прави впечатление. Не сме гледали оригиналния сериал и нямаме идея до колко ще адаптират нещо познато или ще предпочетат чисто нова история, пасваща на различния формат. Подозираме второто в интерес на истината, особено при липсата на децата. Усеща се това театрално преиграване на актьорите и campy атмосфера, което поне гарантира, че „The Munsters” няма да се взимат на сериозно.

Ето и официалното описание на сюжета:

Най-странната любовна история, която е разказвана някога. Лудото ухажване между Хърман и Лили ще отведе героите на натрапчиво весело пътешествие от Трансилвания до Холивуд.

Вижте и официалния плакат:

tmp-202207116

Режисьор и сценарист на „The Munsters” е Роб Зомби. В ролите ще видим Джеф Даниел Филипс като Хърман Мънстър, Шери Муун Зомби като Лили, Даниел Робък като дядо Мънстър, Ричард Брейк, Катерин Шел, Силвестър Маккой, Хорхе Гарсиа, Дий Уолъс и Касандра Петерсън. Буч Патрик и Пат Прийст от оригиналния сериал също имат малки роли.

The Munsters” се очаква да дебютира през септември месец тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *