Точно преди един месец видяхме първия тийзър на „Fall“, който ни запозна с любопитната концепция на продукцията, а именно, две приятелки, едната от които все още не е преодоляла тежка психологическа травма, се оказват хванати в капан на върха на изолирана 610 метрова радио кула. Бидейки огромни почитатели на камерни трейлъри от всякакъв род, особено пък когато са с фантастичен или хорър привкус, мигновено бяхме спечелени от филма, при все че цялостното изпълнение изглеждаше леко нискобюджетно.

Преди няколко дни Lionsgate представиха и пълен трейлър, който разкрива повече подробности за историята и дава малко по-добра представа какво бихме могли да очакваме от „Fall“. Вижте.

Продължаваме да сме заинтригувани от „Fall“. Нямаме илюзии, че ще бъде нещо специално, което да се отличи от повечето подобни филми, където концепцията е на по-високо ниво от всеки един друг елемент, но не изглежда и като най-голямата евтиния на света и определено бихме му дали шанс. Смятаме, че ако режисьорът (който е и един от сценаристите на филма) Скот Ман се е постарал да направи двете си героини достатъчно симпатични, че да ни пука за тях, и ако краят не е някоя бомбастична тъпотия (с извънземни например), няма как да останем разочаровани.

За финал припомняме официалния синопсис.

Fall“ разказва за две приятелки – Беки (Грейс Каролин Къри) и Хънтър (Вирджиния Гарднър), които се озовават в капана на изоставена 610-метрова радио кула в пустинята. Макар да са добре тренирани и находчиви, докато двете катерачки отиват на кулата, за да почетат паметта на загиналия приятел на Беки, чрез поредица от злощастни събития, те остават без оборудване и припаси. И докато температурите се покачват, а лешояди започват да кръжат около тях, шансовете им за оцеляване намаляват драстично.

Режисьор на „Fall” е Скот Ман („The Tournament“, „Heist“, „Final Score”), който е и сценарист заедно с Джонатан Франк („Final Score”). В ролите са Грейс Каролин Къри, Вирджиния Гарднър, Джефри Дийн Морган, Мейсън Гудинг, Джулия Пейс Мичъл и Джаспър Кол.

Премиерата е на 12 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. They both are just not convincing enough…nice teeth though ….

    Kudos to all of them for living in a place where there are resources that make such outlandish ideas doable/possible…

    At the end of the day – it is infinitely better to have tried ….